Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMMIRU PRAVA POZICIJA
Povratak na članak

Jurčić: Oscilacija će biti dok ne kupimo Kaku

Kruno Jurčić niti glasom niti razmišljanjima nije skočio nakon uvjerljive pobjede u Rumunjskoj. Modri strateg je ustvrdio kako je zadovoljan izvedbom svojih izabranika te kako će u budućnosti tražiti konstantu.

Komentari 3

ĐE
đenpa
08:06 02.10.2009.

Konačno jedna dobra partija Sammira. Stvarno ne znam što se s tim dečkom događa. Odigra dobro dvaput u godini dana, a vidi se da zna. Ima potez, udarac, a jučer je čak i izdržao 90 minuta bez zamjene. S takvim Sammirom i Moralesom, Dinamo konačno može do proljeća u Europi.

VL
Avatar lastan
lastan
10:29 02.10.2009.

Ne slažem se s virginianom - niti ejdan narod nije cijepljen od huligana, budala, idiota i sličnih - svi ih imaju - razlika je samo u tome na koji ih se način za takvo ponašanje kažnjava.Njemački huligani su napravili strašne stvari i za vrijeme SP-a u Francuskoj, radili su grozote , čini mi se u Slovačkoj, pa nitko zato ne smatra Njemce huliganima.Huligani su huligani, bez obzira na naciju, vjerru itd..Zakonom im treba zabraniti izlazak iz zemlje, ako i je ograničavanje sloboda i neka je.Druge mjere ne pomažu, to je i sljepcu jasno.

VL
VI
virginian
03:16 02.10.2009.

\"Žao mi je, mi nismo takav narod. .... a mi nismo takvi\". Kruno, mi JESMO takvi. To se dogada na svakoj utakmici, a ti kazes da mi nismo takvi. Mi smo obicni tupavi narod i zato nam je i drzavaa tako kako je. Ponasamo se kao huligani, razbijamo kao huligani... pa sta smo onda? Civilizirani?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.