Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRUNO NAKON PORAZA

Jurčić: O mojoj taktici se može razgovarati

Kruno Jurčić
Goran Stanzl
22.10.2009.
u 23:57

Uvijek kada mu se postavi neko pitanje koje mu ne legne, mudrac Kruno Jurčić bježi od izravoga odgovora. Njegova najdraža rečenica je "to je za analizu, možemo o tome razgovarati..."

Ali se ne s novinarima ne razgovara, primjerice, o tome dokad će trpjeti najneopasnijega napadača današnjice Papadopoulosa ili zašto je Mandžukić čuvao desnoga beka Ajaxa, a ne igrao na svojoj prirodnoj poziciji u napadu, na kojoj je prije dvije godine rasturio Ajaxovu obranu...

- Ajax je rano postigao pogodak pa nam je trebalo dosta vremena kako bismo se konsolidirali. Jer, iako imamo nekoliko jako iskusnih igrača, isti toliko je i jako neiskusnih, koji su podlegli pritisku ove atmosfere - kazao je Jurčić.

Dodao je kako Dinamo nije imao dubinu, niti okomitoga igrača prema naprijed. Ajax je, kaže Kruno, odstupio od uobičajenoga sustava igre, što nije očekivao, a na našu konstataciju kako kopljanici nisu tako moćna momčad i da se moglo izvući više da se igralo s dvije špice, Jurčić je, naravno, kontrirao:

- Ajax je igrao vrlo dobro, s vrlo brzim protokom lopte - kaže Kruno, uz obavezni dodatak: - O drugoj vašoj konstataciji može se razgovarati. To je za analizu.

Jeste li predugo čekali s uvođenjem Tomečaka i Sivonjića s obzirom na očajno izdanje Moralesa i Papadopoulosa?

- Moramo vjerovati svojim ljudima, a ovi koji su ušli imali su dovoljno vremena da se iskažu.

Tko su bili najbolji Dinamovi igrači?

 - Lovren i Sammir - zaključio je trener čija je momčad prvi udarac u okvir gola uputila u sudačkoj nadoknadi, bio je to pogodak Tomečaka.

Za utjehu, ovo je Dinamov prvi poraz od Ajaxa u Amsterdamu, a zaista je za analizu zašto je ova igra plavih bila za baciti u koš. Ajax ne izgleda ništa moćnije nego prije dvije godine, ali zato je Dinamo - grozan. Kao da to nisu isti igrači koji su tako briljantno igrali u Temišvaru.

Ključne riječi

Komentara 10

RU
Rugovit
10:30 23.10.2009.

d41, je Ajax i jučer igrao očajno?

ZG
-z-g-u-srcu-
19:39 23.10.2009.

morales-nista,mandukic-nista,sammir-ima pet igraca za dodat a ide driblat trojicu,kao i badelj protiv anderlechta kad smo dobili drugi gol.......treba stavit da igraju kramaric,sivonjic,tomecak,barbaric,pivaric i ostali mladi

RU
Rugovit
00:40 23.10.2009.

O kakvoj Jurčićevoj taktici možemo razgovarati kad on nema taktiku? U utakmici u kojoj ništa ne može izgubiti on igra s jednim napadačem, a Mandžukić radi penal i glumi stopera. Sramota. Van iz Dinama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije