Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJERUJE ZELENIKI

Jurčić: Novog vratara ćemo tražiti tek ako Migliore ode

\'17.08.2011.,stadion na Maksimiru,Zagreb - Prva utakmica play-offa Lige prvaka. GNK Dinamo - FF Malmo. Trener Krunoslav Jurcic. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL\'
Slavko Midzor/PIXSELL
Autori: mp/VLM, td
23.07.2013.
u 23:13

- Imam potpuno povjerenje u Zeleniku, vjeruje mu i ekipa. Tek ako se potvrdi da Migliore odlazi, reagirat ćemo i tražiti novoga vratara. Prijelazni rok i dalje traje... - odgovorio je Jurčić.

Nakon pobjede Dinama nad Folom i plasmana u treće pretkolo Lige prvaka, glavno je pitanje bilo što je s modrim vratarom. Pablo Migliore je na trening doveo sina što se nije svidjelo Kruni Jurčiću. Na gol je stoga protiv Luksemburžana mladi Oliver Zelenika.

Tražite li novoga golmana, bilo je prvo pitanje za Dinamovog trenera.

- Ja ne tražim ništa. Imam potpuno povjerenje u Zeleniku, vjeruje mu i ekipa. Tek ako se potvrdi da Migliore odlazi, reagirat ćemo i tražiti novoga vratara. Prijelazni rok i dalje traje... - odgovorio je Jurčić

Što se dogodilo s Miglioreom?

- Nije se pojavio na treningu.

Zar nije došao sa sinom?

- Da, sa sinom se ne dolazi na trening, zar ne? Zamislite da ja dođem sa sinom i kćerkom na trening...

>> Migliore od Dinama zatražio raskid ugovora!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije