Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI SUPERKUPA

Jurčić: Neka Hajduk osvoji naslov pa će se onda igrati u Splitu

Kruno Jurčić
Foto: PIXSELL
1/6
Autori: rj, av/VLM
05.07.2013.
u 13:42

- Nismo tempirali formu za Superkup, puno su nam bitnije utakmice koje slijede poslije. Nećemo biti u vrhunskom izdanju protiv Hajduka - najavljuje trener Dinama

Dinamo u subotu otvara novu sezonu utakmicom Superkupa u Maksimiru protiv Hajduka. Bit će to prva prava provjera Jurčićevoj momčadi u koju je stiglo nekoliko pridošlica.

- Izgledali smo dobro na pripremama, no i Hajduk je izgledao dobro. Nismo tempirali formu za Superkup, puno su nam bitnije utakmice koje slijede poslije. Niti jesmo niti želimo biti u vrhunskom izdanju protiv Hajduka - rekao je trener Dinama Kruno Jurčić koji neće moći računati na Sammira, Rukavinu i Beqiraja te Pinta koji još nema pravo nastupa jer nije registriran.

- Imamo igrače koji će zamijeniti Sammira. Oni koji su dosad bili u drugom planu dobit će priliku - istaknuo je Jurčić.

Dinamov trener osvrnuo se i na komentar trenera Hajduka Igora Tudora kako nije pošteno da se Superkup igra samo kod jedne momčadi, u ovom slučaju kod plavih.

- Pa gdje se igraju Superkupovi? Kod prvaka. Predlažem da Hajduk sljedeće godine bude prvak pa će se igrati u Splitu.

Osvrnuo se Jurčić i na Bjelokošćanina Sarea koji je nadomak dolaska u Dinamo.

- Gledamo ga, pregovaramo. Ja ga želim.

Josip Šimunić oduševljen je novim suirgačima.

- Novi igrači su super. Posebno me impresionirao Soudani, a Addy je sjajn igrač, samo da ostane zdrav. Što se tiče Hajduka, znam samo Tudora jer sam s njim igrao.

Objasnio je Joe kako se sporazumijevaju sa strancima.

- Pričamo engleski, rukama i nogama. Imate nekad momčad gdje svi govore isti jezik pa griješe da je to stršano. Nije to pravilo. Malo je nezgodno, ali dovoljno smo inteligentni da shvatimo univerzalni nogometni jezik.

>> Bjelokošćanin Bakary Sare dolazi iz Cluja u Dinamo!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije