Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo
Povratak na članak

Jurčić: Nadam se da je Ante Rukavina prihvatio moje riječi

Kad udarna postava Dinama u prvih 45 minuta izgubi od druge postave poljskog doprvaka, čovjek bi očekivao da će Kruno Jurčić skakati po aut-liniji

Komentari 15

Avatar cluesblues
cluesblues
11:36 04.07.2011.

stvarno je glupo i jako amaterski objavit javno sastav i sustav igre 2 tjedna prije tekme, to jos stvarno nisam videl - nit je dobro za igrace (jer oni koji su na popisu se manje znoje na treninzima, a ostali postanu malodusni), a pogotovo je glupo zbog protivnika - treneri do zadnjeg casa pokusavaju sakriti taktiku, a jurcic prica svima koji ga hoce slusati (jos samo fali da prije tekme faksom posalje plan igre treneru neftcija) - ovo sam dokazuje kolko je taj covjek glup, neiskusan i zaljubljen u sebe ....

VL
Avatar astronautkinja
astronautkinja
11:54 04.07.2011.

iako o Kruni nemam nikako dobro misljenje cak ni ja ne virujem da je toliko glup da bi 2 tjedna prije objavio sastav.. Dok ne istrce na travnjak ko zna kojih ce 11 zapravo istrcat.

VL
Avatar vaha
vaha
12:10 04.07.2011.

Ma ja na žalost vjerujem da će igrat upravo ono šta najavljuje - ima punu svlačionicu raznovrsnih igrača, pravi trener može iz toga složit 2-3 različite taktike, čak i za ovo kratko vrijeme, ali Jurčić će sigurno igrat ovo šta je najavil. Već je i u prvom mandatu pokazal da je tvrdoglav ko mazga, a to sam zato jer ne zna....ali vidjet ćemo - inaće ako misli faksiratt plan igre treneru neftcija, valjda će se sjetiti da ga prevede na azerbajdzanski....

VL
OB
-obrisani-
12:11 04.07.2011.

Jurčić: Nadam se da je Ante Rukavina prihvatio moje riječi u odsada štuje Prljavo Kazalište više od Thompsona i Ljubljanu više od Jasenovca..

VL
SE
serđo
13:00 04.07.2011.

tragično je da ne igra tomaček. nije ni čudo da dizel vezni red nemre niš protiv šljonska. modificiraj romb, kurčiću. opet si ga izbacil iz momčadi, pa to možda nije slučajno?

VL
SA
santos008
13:05 04.07.2011.

Jos vi ne znate Krunu,Mudrica je to .On je u stanju i protivnikova protivnika zaj****.

VL
XY
xyxyxy
14:11 04.07.2011.

Kakve veze ima što je Jurčić objavio da zna koji mu je udarni sastav? To uopće ne bi trebalo demotivirati ostale, jer kao prvo, svaki normalni igrač u Dinamu zna da taj klub igra i Kup, i HNL, i Europu već od drugog pretkola, dakle, utakmica ima bezbroj, i svi će igrati puno minuta. Kao drugo, uvijek postoji mogućnost ozljede, i onda mora uletjeti igrač iz drugog plana potpuno spreman. Kao treće, to što je Jurčić rekao da će igrati taj svoj famozni romb ne znači ništa. Samo par klubova u Europi si može dopustiti da uvijek igra istu taktiku bez obzira tko mu je protivnik. Naravno da Dinamo ne može igrati u istoj formaciji protiv Hajduka, Istre i recimo Rosenborga. To što Tomečak neće biti u udarnih jedanaest ne znači da neće kao zamjena igrati svaku utakmicu, i ne znači da u nekom drugom sustavu igre ovisno o protivniku neće igrati nekad i od početka. Dinamo igra puno utkamica, i treba mu 20 igrača koji će u svakom trenutku biti spremni dati sve od sebe. Igrali kao zamjena ili od početka.

VL
TO
Tot
14:42 04.07.2011.

drobite gluposti kakve veze ima kaj se zna 11,sam jednostavno napišite nepodnosite Krunu....

VL
MP
mparac3
14:47 04.07.2011.

Ante Rukavina je jedna od vecih prevara hrvatskoga nogometa, a i sporta uopce..... Pa zasto bi on uopce trebao i da udje u igru? Sav njegov uspjeh u svijetu sporta nije njegov uspjeh, vec iskljucivo uspjeh i umjesnost njegova menandjera Sose......

VL
AM
amato
15:01 04.07.2011.

Jurčić je Hrvat i katolik, a i dobar je čovjek, za sebe sigurno a možda i općenito. No, mislim da uopće nema nogometnog talenta. Kao nogometaš mogao se šlepati jer je trkački bio dobar (premda nije imao ono što je u nogometu najvažnije - prvih par koraka), ali kao trener nema šanse. Tu se ne može šlepati, nema uz koga. zato mislim da je njegovim dovođenjem Dinamo izgubio. Dobio je Mamić, i to čovjeka kojega može hebati kako hoće. Zato ostaje nam da čekamo neka bolja vremena.

VL
VE
Velikogoričan56
17:25 04.07.2011.

Hajde vi koji toliko pljujete, nazivate kjude pogrdnim imenima i slicno, spremite te svoje poruke, pa ih procitajte za dva mjeseca. Budite onda posteni pa se javite na ovom istom mjestu. Ja cu biti tu, a Dinamo nadam se u LP. Pustite covjeka da na miru radi.

VL
RA
ramon83
18:51 04.07.2011.

kod mene kao treneru tomecak bi i te kako bio u prvom sastavu na desnom krilu. sjetimo se samo njegove super-tekme protiv villareala. tek on daje momcadi onu dinamiku koja nedostaje (slicno kao srna u repki kad igra tu poziciju, a ne beka). ali posle je imao povrede i kod vahe nije bio vise u prvom planu, steta. a i beqiraj dosad nije nest puno pokazao, rukavina bih slobodno mogao cesce igrat...

VL
DO
donyvegy
21:57 04.07.2011.

Još nije ni počela sezona, ima vremena za sve napadače. Ove godine Ante će se naigrati. Jer svi će, neminovno oscilirati, povrede, umor... Ima u Boga dana i u Zdravka peneza.

VL
SA
santos008
22:01 04.07.2011.

Krunu bi sad mozda trebalo pustiti na Miru ,da vidimo sta ce napraviti [ za 9 mj. ]

VL
VK
vječni krojf
23:30 04.07.2011.

amato zasto toliko pesimizma?Pa svaki trener je nekad zapoceo karijeru,zast ne i Jurcicu dati sansu.Da nema nogometnog talenta ,neznam sta bi ti rekao.Covjece pa on vise nece igrati nogomet on je trener Dinama.Zar nisi primjetio da super nog zvijezde nisu postali bog zna kakvi treneri.Ti si nesto pobrkao i sitnicav si pa nabrajas neke korake kao da je covjek konj.Dinamo njime nije nista izgubio,vec moze samo dobiti,i dobit ce jednog vrsnog trenera.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.