Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi u Sloveniju

Jurčić kandidat za preuzimanje Maribora: 'Zanimaju me samo zdravi projekti'

Kruno Jurčić
Filip Brala/Pixsell
20.08.2015.
u 14:08

- Posljednjih sezona Maribor je napravio veliki korak naprijed te je postao jedan od vodećih klubova u regiji.

Maribor je u potrazi za nasljednikom Ante Šimundže, a na listi kandidata našla su se dva hrvatska trenera, Kruno Jurčić i Branko Ivanković, otkriva Goal.com.

I dok Tanac trenutno vodi iranski Persepolis, Jurčić je bez angažmana, no priznaje da ne zna ništa o interesu Mariborčana.

"Maribor me nije kontaktirao. Posljednjih sezona Maribor je napravio veliki korak naprijed te je postao jedan od vodećih klubova u regiji. Uspjesima u domaćim i europskim natjecanjima osigurao si je dugoročnu stabilnost", rekao je Jurčić za Goal i dodao:

"Zanimaju me samo zdravi i ambiciozni projekti, a Maribor je takav jedan projekt."

>>Jurčić: Real je doveo Kovačića da mu odlučuje utakmice!

Komentara 13

Avatar petrolio
petrolio
14:43 20.08.2015.

kruno je zadnja nada za slabašni slovenski klubić maribor...jest da kruno više nije dovoljno dobar za dinamo, ali za maribor-čić će biti OK! pozdrav EU janezu!

SA
Sampei
14:44 20.08.2015.

eujanez, javi seeeeeeeeeeee....javi seeeeeeeeeeeeee

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
14:49 20.08.2015.

Evo, evo, sad će. EU Janez, kad te napokon dočekamo, prosvijetli nas, jeste potrošili sve slovenske trenere pa sad kopate po našem dvorištu? Recimo, prvo Ante Čaćić, sad Kruno i kontrolirani rizik koji dolazi s njim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije