Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO U KOPRIVNICI

Jurčić je vodeći Slaven slavio 5:2

jurčić
Sanjin Strukić / 24 sata
19.03.2010.
u 15:31

Bilo je to gadno "šamaranje" na blatnjavom koprivničkom travnjaku 8. prosinca 2007. godine. Krunoslav Jurčić očitao je lekciju Dinamu.

Tadašnji trener Slavena Belupa podignuo je zasluženo ruke u zrak.

Nema sukoba s Dalićem

- Ne moramo se baš sjetiti te utakmice - skromno je pokušao izbjeći priču o tome kako je prolazio s Dinamom dok je bio trener Slavena Belupa, današnji strateg Dinama.

No, tih 5:2 ne zaboravlja se lako, možda je ta izvedba i pomogla Jurčiću da dođe bliže klupi Dinama.

- Tada sam znao kako igrati protiv Dinama, a kako bi sad trebalo igrati protiv nas, neću reći, pa neću pomagati Daliću.

Imali ste s njim i sukob?

- Ma ne, ja sam bio u Koprivnici, on u Rijeci. On se odlučio dovoditi igrače haklerskog tipa, ja na karakterne. I tu smo nešto diskutirali. Čujemo se često, pričamo o nogometu, prijatelji smo. On i danas ima ‘laganu’ momčad, niže, brze igrače, igra dosta ofenzivno...

Iza Dinama je slabo izdanje protiv Zadra, a sad slijede tek dva velika ispita, današnji u Koprivnici koji je na određeni način i uvod u prvu utakmicu polufinala Kupa s Hajdukom.

- Pljuskica protiv Zadra došla je u dobro vrijeme, dugo nismo osjetili razočaranje lošim rezultatom, trgnuli smo se kroz ovaj tjedan, držali atmosferu napetijom. No, da smo igrali cijelu utakmicu sa Zadrom kao u drugom poluvremenu, ja bih bio zadovoljan - kaže Jurčić koji ne želi govoriti o Hajduku.

- U subotu poslije 22 sata mislit ćemo na Hajduk, iako, kakav bih ja bio trener da nisam već sve analizirao, pogledao sve utakmice Hajduka.

U Koprivnici, a onda i s Hajdukom moglo bi opet biti nervoze ne postigne li Dinamo rano pogodak.

Primorac dobiva priliku

- Igrači padaju u zamku i stvaraju si pritisak ako nije 2:0 u 20 minuta. Ali, mi od mladih tražimo zrelost. Da bi imali mirnoću kad je protiv Zadra u 80. minuti 0:0, treba im iskustva. Ali, napredujemo i u dogledno vrijeme Dinamo će igrati dobar nogomet i od 70. do 90. minute, radimo na tome - rekao je Jurčić koji ne može u Koprivnici računati na Dodu, Bišćana i Lončarića. Za očekivati je sastav: Butina - Etto, Barbarić, Cufre, Ibanez - Sammir, Vrdoljak, Badelj, Morales, Mandžukić, Primorac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije