Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za Kup s Vinogradarom?

Jurčić će odmarati igrače. Od čega, Ajaxa?

Kruno Jurčić
Goran Stanzl
24.10.2009.
u 12:35

Coach Dinama mirno spava, jer smatra kako mu Zdravko Mamić i dalje vjeruje, iako nije nastavio niz Velimira Zajeca i Branka Ivankovića koji su se iz Amsterdama vraćali visoko uzdignutih ruku, a ne pognute glave.

Ako pod egidom "odmor" Kruno Jurčić nekim igračima obazrivo poručuje "ne mogu vas više gledati", onda mu treba zapljeskati. Ali, ako je Dinamov trener ozbiljan kad kaže kako su se igrači protiv Ajaxa strahovito potrošili i da ih treba odmoriti, onda smo istinski zabrinuti. Od čega su se to u Areni umorili Etto, Sammir, Morales, Vrdoljak, Papadopoulos...? I za što ih treba čuvati, zar za srijedu i Vinogradar?

Kruno u svome redovitom obraćanju novinarima opet traži alibi za poraz od Ajaxa u neiskustvu, a ne razoružava ga ni podatak da njegov drugi najmlađi igrač koji je istrčao u toj utakmici, Badelj, već ima 20 europskih utakmica u nogama.

– Zar je to puno? – uzvraća protupitanjem Jurčić.

Ne bojim se za posao

Bojite li se za svoj posao? Raspored vam nije lagan.

– Ne bojim se. Da se bojim, nikada ga ne bih ni počinjao. Podsjećam, ja sam prvi Dinamov trener koji je zatekao momčad bez zvijezda i preuzeo je na drugom mjestu. Usto, Dinamo tada nije imao niti jednog standardnog reprezentativca, što se ovom klubu nije dogodilo u posljednjih 20 godina – kazao je Jurčić.

Nenamjerno je vjerojatno pritom zaboravio da je po dolasku u Dinamo u svlačionici zatekao igrača sa stažem u Bayernu i Juventusu te usto i kapetana reprezentacije s 80 nastupa Roberta Kovača.

A nije naodmet spomenuti kako su ove jeseni statuse reprezentativaca izgubili Morales (Čile) i Chago (Kamerun).

Tvrdi da bi malo europskih momčadi kod Ajaxa izgubilo samo sa 1:2 nakon onako rano primljenoga pogotka, a na Jolovu opasku kako mu je pomogao pogrešnom taktikom, Kruno uzvraća:

Butina na vrata

– Kad pobijedi, može reći što hoće, i uvijek je u pravu. A zašto ništa nije rekao o Ajaxovu drugom pogotku, postignutom nakon zaleđa? I mislite li vi da je prekršaj Mandžukića na Suarezu za kazneni udarac bio veći od onoga na Mandži protiv Anderlechta, koji nije dosuđen? To su jako bitni detalji na Dinamovu europskom putu.

Protiv Cibalije na vrata će ponovno Butina, jer Lončariću je ozlijeđeno koljeno.

 

Ključne riječi

Komentara 3

MA
maraton
12:59 24.10.2009.

Ako je \"Lokomotiva\" drugi \"Dinamo\" zašto onda ovi ne bi moga i nju trenirati da se malo kali za Europu. Da bar malo primi europskog mota.

Avatar zagi zagi
zagi zagi
15:07 24.10.2009.

veliki treneri od malih klubova rade velike, a mali od velikih male, koji si ti ??? ako nešto želiš i možeš onda ćeš pronači i način da do toga dođeš, a ako ne želiš i ne možeš, pronači ćeš razlog zašto to nisi ostvario, svaki tvoj intervju je pun razloga ????

PO
Polarus
17:36 24.10.2009.

al će te Cibalia nakantat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije