Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme u Čatežu

Jurčević: Ne brinu nas priče o lošem terenu

Eduardo da Silva
Sanjin Strukić/Pixsell
23.03.2011.
u 14:35

U hrvatskoj reprezentaciji vlada veliki optimizam. Svi igrači su na raspolaganja izborniku Biliću, jedino Eduardo trenira po posebnom programu.

U miru Čateža, hrvatska se nogometna reprezentacija priprema za veliki ispit koji ih u subotu očekuje u Gruziji. Ishod utakmice na vrućem terenu u Tbilisiju uvelike će utjecati na konačni poredak skupine F kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012. u Poljskoj i Ukrajini. A ozračje među vatrenima nikad bolje, kao da se ide na izlet.

- Ma atmosfera je sjajna. Posljednja dva dana iskoristili smo kako bismo se uigrali. U Gruziji će naši navijači ponovno vidjeti prepoznatljivu igru hrvatske reprezentacije - istaknuo je član stručnog stožera Nikola Jurčević.

Gruzijci opasno prijete, najavljuju velike stvari, a ni teren nam neće ići u korist. Na čemu se onda temelju toliki optimizam.

- Svi su zdravi i rade punom snagom osim Eduarda. On radi po posebnom programu. Ne brinu nas priče o lošem terenu na stadionu u Tbilisiju i nećemo tomu prilagođavati taktiku. Igrat ćemo svoju igru, a neka se oni prilagođavaju nama - ustvrdio je Jurčević.

"Ukrajinac" Ivan Strinić i "Španjolac" Ivan Rakitić također dijele Jurčevićev optimizam. Kako i ne bi, obojica odlično igraju u svojim klubovima, zabijaju pogotke, rješavaju utakmice. Nisu mogli izabrati bolji trenutak za igračku "eksploziju".

- U Dnjipru mi je odlično. Nisam očekivao da ću se tako brzo snaći u novoj sredini. Zadnju utakmicu, u kojoj smo pobijedili Vukojevićev Dinamo zaigrao sam na desnom krilu. Samoinicijativno sam se zamijenio sa suigračem, pa me i trener poslije pitao zašto smo to učinili. No, bio je potez koji nam je donio tri boda - otkrio je Strinić.

Komentara 1

FC
fcod
15:02 23.03.2011.

Trenirajte na Maksimiru da se bolje prilagodite lošem terenu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije