Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Juniori Zagreba pobijedili Inter, europske prvake

Inter
NK Zagreb
PR
Autor
PR članak
12.08.2012.
u 12:09

NK Zagreb protiv milanskog Intera i akutalnog europskog prvaka na Zagrebellu je triumfirao s 1:0

Po prvi puta u Zagrebu na travnjaku nogometnog kampa NK Zagreba održao se međunarodni nogometni turnir koji je ugostio nove zvijezde europskog nogometa.  

Inter iz Milana uoči početka ovogodišnjeg izdanja natjecanja NextGen, europskog kup natjecanja za igrače ispod 19 godina, kojeg je pobjednik u sezoni 2011./2012. odigrao je uvjerljive utakmice protiv Udinesea i Zagreba, no mladi nogometaši Zagreba slavili su u završnici s 1:0, golom kapetana Hrvoja Cindrića.

Ovaj turnir potvrda je vrlo kvalitetne suradnje Zagreba s talijanskim Interom koja omogućava mladim igračima Zagreb da budu sudionici Interovih kampova, dok će Zagrebello prema riječima trenera Intera Daniellea Bernazzanija u budućnosti zasigurno biti domaćin jednih od njihovih priprema.

Pored sportskih rezultata ovaj turnir rezultirao je humanitarnom notom, jer su prve postave igrača Intera i Udinesea darovali potpisane dresove i lopte Mercatoru koji je najavio da će iste iskoristiti za prikupljanje pomoći djeci koja žive bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Riječ je o dresovima Diega Milita i Wesleya Sneijdera, te Antonia DiNatalea, a nogometne lopte potpisali su svi igrači prvih postava poznatih talijanskih klubova.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
JackRussell
17:31 12.08.2012.

E ovo je prava pobjeda nad Interom, a ne ona lakrdija gdje je Hajduk kupio utakmicu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?