Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUNIORI

Juniori Splita bolji od Benettona, Omrčen najbolji igrač turnira

KK Split
Foto: KK Split
12.09.2016.
u 20:00

U najboljoj petorci turnira, uz neprikosnovenog Ivana Omrčena, još su Ivan Vrgoč (Split), Dennis Del Pos (Benetton), Pavel Svoboda (Inter) te Jan Kocman (Janče).

Juniori Splita, pod vodstvom trenera Mile Karakaša, uvjerljivo su osvojili 17. memorijalni turnir Kvarnerska rivijera - Marino Cvetković što se igrao u Opatiji i Rijeci. "Žuti" su u finalu s uvjerljivh 97:64 svladali talijanski Benetton

Treće su slovenske Janče, koje su pobijedile Inter iz Bratislave sa 88:62, a domaćin Kvarner došao je do petog mjesta pobjedom nad Zrinjskim od 72:65. 

Najbolji igrač turnira je Ivan Omrčen iz Splita, najbolji strijelac je Aljaž Kunc (Janče). U najboljoj petorci turnira, uz neprikosnovenog Omrčena, još su Ivan Vrgoč (Split), Dennis Del Pos (Benetton), Pavel Svoboda (Inter) te Jan Kocman (Janče).

>> Roko Ukić vraća se u Grčku, potpisuje ugovor s AEK-om

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije