Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radnik Legea

Juniori Dinama na kušnji kako ostati drugoligaši

'02.06.2011., Zagreb Na igralistu Nk Radnika u Sesvetama odigrano je finale nogomentnog kupa Zagrebackog nogometnog saveza NK Radnik-NK Rudes. Nakon utakmice igraci NK Radnika proslavili su ulazak u D
Foto: 'Zeljko Hladika/PIXSELL'
1/4
03.06.2011.
u 17:21

Povećanje proračuna neće biti problem jer 50 posto novca daje Dinamo, a drugih 50 posto pokriva Radnik

Na tribinama stadiona Sveti Josip u Sesvetama okupilo se 2000 gledatelja koji su slavili ulazak nogometaša Radnika Legee u viši rang, dok su gostujući navijači Rudeša pak slavili što je njihov klub u četvrtom pokušaju osvojio Kup ZNS-a pobijedivši u finalu Radnik sa 3:1.

– Nakon 12 utakmica bez poraza u drugoj ligi, jako mi je bilo važno da osvojimo ovaj trofej nakon što smo u prijašnja tri finala pobijeđeni. O prvoj ligi sada ne razmišljamo, no možda hoćemo za tri-četiri godine – rekao je Ivan Knežević, trener Rudeša.

Radnik Legea napravio je nešto što nikomu nije pošlo za rukom u povijesti hrvatskog nogometa. Klub je u šest godina iz 3. zagrebačke lige došao do 2. HNL.

– Suradnja s Dinamom nastavlja se i sljedeće sezone. Igrači izlaznog juniorskog godišta igrat će kod nas. Kako Dinamo plaća trenera, logično je da sljedeće sezone našu momčad vodi Dinko Jeličić, trener juniorske momčadi plavih – rekao je Pero Karatović, predsjednik kluba.

Od starijih igrača su se od aktivnog igranja na utakmici s Rudešom oprostili Vlado Petrović i Sergej Jakirović, dok će Kristijan Polovanec igrati još jednu sezonu.

– Još ne znamo hoće li ostati Kwedi, ali igrače iz drugih klubova nećemo dovoditi. Druga liga bit će i prilika i kušnja za te mlade igrače, a nadam se da ćemo bez problema izboriti ostanak. Vidjet ćemo kako ćemo stajati nakon prvog dijela prvenstva, pa ćemo potom odlučiti hoćemo li se pojačati ili ne. Inače, dogovorili smo suradnju sa Slogom Gredelj koja je izborila ostanak u četvrtoj ligi. Njoj ćemo ustupiti neke starije igrače, a Sloga će kao domaćin igrati na našem stadionu – istaknuo je Karatović.

Ulaskom u drugu ligu morat će se povećati i klupski proračun.

– Putovanja su duža, ali povećanje budžeta neće biti problem jer 50 posto novca daje nam Dinamo, a drugih 50 posto pokrivamo mi – zaključio je predsjednik kluba Pero Karatović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije