Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje gledati prijenos

Juniori Dinama i Hajduka mogli bi odlučiti prvaka: Bijelima fale igrači. Bišćan juniorima spreman pomoći

Zagreb: Prva NL Juniori, GNK Dinamo - HNK Hajduk
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
14.05.2023.
u 18:25

Dinamo je već gubio od Hajduka i to u Zagrebu rezultatom 2:1, što ih stavlja u dobru poziciju u pogledu međusobnog omjera. Tri kola prije kraja dijele ih dva boda, ali Hajduk ima utakmicu manje

U ponedjeljak juniori Hajduka i Dinama odmjerit će snage na pomoćnom igralištu Poljuda u utakmici 27. kola prvenstva koja bi se mogla biti odlučujuća za osvajanje titule. Dinamo je trenutno na prvom mjestu poretka s 64 boda spram Hajdukovih 62, ali i utakmicom više. Ukoliko pobjede za Bijele će to bit velik korak prema obrani naslova.

Međutim, osim Dinama na putu do novog naslova imaju i druge prepreke. Luke Vuškovića nema u momčadi, Petrašilo-Jurić i Antunović nisu u igri zbog zdravstvenih problema, a Skoko i Čalušić neće moći nastupiti zbog priprema s reprezentacijom U-17. 

Dinamo su već pobjeđivali i to u Zagrebu rezultatom 2:1, što ih stavlja u dobru poziciju u pogledu međusobnog omjera. "Nama je taj susret bio biti ili ne biti jer smo imali bodovni zaostatak na ljestvici i ta pobjeda bila je prekretnica sezone u kojoj smo iskusili dosta radosti" rekao je trener juniorske momčadi Marijan Budimir.

"Sad je pred njima imperativ pobjede, pa očekujem odličan derbi. Mi smo pokazali koliko vrijedimo, kao u svakoj, i u ovoj utakmici ćemo ići na pobjedu, a s druge strane je odličan protivnik", zaključio je trener Bijelih.

Modri bi pak mogli u pogledu raspoloživih igrača imati nešto lakšu situaciju. Igor Bišćan uoči utakmice sa Šibenikom rekao je da razumije važnost juniorske utakmice te će stoga prepustiti neke igrače kolegi Ivanu Senzenu. U obzir dolaze Jakov Gurlica, Gabriel Rukavina, Fran Topić i Moreno Živković.

Nakon ove utakmice Modre još očekuju susreti s Goricom, Varaždinom i Osijekom, a Hajduk osim zaostale utakmice s Osijekom na rasporedu ima derbije protiv Varaždina, Osijeka i Inkera.

Utakmicu s početkom u 11:00 sati možete pratiti na MaxSport 1.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije