Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLASINE

Junior Dos Santos i Ben Rothwell na UFC spektaklu u Zagrebu?

Junior dos Santos
PA/Pixsell
07.02.2016.
u 09:03

Dos Santos je u prosincu poražen od Alistaira Overeema tehničkim nokautom nakon godinu dana pauze od pobjede protiv Stipe Miočića.

UFC još nije objavio potpuni popis borbi za povijesni event u Zagrebu 10. travnja, ali prema posljednjim najavama, na UFC Fight Night 86 mogao bi doći i legendarni Junior Dos Santos te jedan od trenutno najboljih teškaša Ben Rothwell, piše Fight Site.

U SAD-u, Brazilu i Rusiji na borilačkim portalima šuška se upravo o okršaju Dos Santosa i Rothwella u borbi večeri u zagrebačkoj Areni, no službene potvrde još nema. U prilog glasini koja je odmah razveselila hrvatske fanove ide i Rothwellova jučerašnja objava na Twitteru kako se spremaju velike vijesti o njegovom sljedećem nastupu u UFC-u.

Dos Santos je u prosincu poražen od Alistaira Overeema tehničkim nokautom nakon godinu dana pauze od pobjede protiv Stipe Miočića. Brazilac je upisao tri poraza u posljednjih pet borbi i protiv Rothwella bi imao priliku vratiti poljuljano samopouzdanje. Rothwell, s druge strane, ima niz od četiri pobjede nakon što je svladao i Josha Barnetta prije dva tjedna. Već je sada jedan od potencijalnih izazivača nakon Velasqueza i Miočića, te bi pobjedom protiv Dos Santosa sigurno došao korak bliže borbi za titulu.

Zasad je potvrđeno osam borbi za prvi zagrebački UFC event:

Igor Pokrajac vs. Jan Blachowicz
Ruslan Magomedov vs. Gabriel Gonzaga
Nicolas Dalby vs. Bartosz Fabinski
Francis Ngannou vs. Bojan Mihalović
Bojan Veličković vs. Alessio Di Chirico
Filip Pejić vs. Damian Stasiak
Damir Hadžović vs. Mairbek Taisumov
Marcin Tybura vs. Timothy Johnson

>> Više o borilačkim sportovima čitajte na Fight Site

>> UFC objavio cijene ulaznica za event u Zagrebu!

Komentara 1

Avatar @proma_trač
@proma_trač
09:10 07.02.2016.

Bujica Bujica Bujica... hoćemo članak o emisiji Bujica o Matiću i Glavaševiću !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije