Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO PARAGVAJ

Junio Fernandes i Angelo Henriquez igrali u pobjedi Čilea

Junior Fernandes
Reuters/PIXSELL
06.09.2015.
u 10:19

Završilo je 3:2

Nogometaši Čilea u prijateljskoj su utakmici u Santiagu, pred 30.000 gledatelja, svladali Paragvaj s 3:2, a igrala su obojica dinamovaca.

Junior Fernandes bio je u početnom sastavu, u devetoj minuti, odmah nakon vodećeg gola domaćina, nije uspio primiti jedno dobro dodavanje Alexisa Sancheza. U 18. je minuti on namjestio veliku šansu Sanchezu, dok je u 48. minuti dobio loptu od Valdivije, pao, ali sudac nije ništa dosudio.

U 54. je pak minuti, nakon što je Paragvaj u međuvremenu preokrenuo golovima Fabbra i Beniteza u dvije minute, Fernandes skoro zabio za 2:2. Isla je ubacio, a Junior umalo slomio gredu udarcem!

U 58, minuti izbornik Sampaoli napravio je 'Dinamovu' zamjenu: Angelo Henriquez ušao je umjesto Juniora Fernandesa. U tih nešto više od pola sata Čile je preokrenuo na 3:2 golovima Gutierreza i Sancheza, ali Dinamov je napadač imao samo jednu opasniju situaciju pred golom Paragvajaca.

>> Na Goal.com pogledajte kako je odigrao Junior Fernandes

>> Henriquez igrao u visokoj pobjedi Čilea

Komentara 2

DU
Deleted user
12:13 06.09.2015.

Volim te Dinamo.

DI
dinamojavolim1
12:56 06.09.2015.

bravo juniore,bravo angelo,bravo dinamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije