Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FEDERICO VALVERDE

Junak Reala: Nikad neću zaboraviti dan kada Modrić ode u mirovinu

Champions League - Group C - Napoli v Real Madrid
Foto: CIRO DE LUCA/REUTERS
1/8
04.10.2023.
u 10:00

- Kad god on uđe u igru, unese entuzijazam i energiju kad se počnemo umarati. Samo kad ga vidite dobijete motivaciju da se nastavite boriti. On je točka po kojoj se ravnam, odmah sam mu potrčao u zagrljaj.

Trener Reala trener Carlo Ancelotti, koji je u utorak uveo Luku Modrića u igru u 64. minuti protiv Napolija, rekao je da je kapetan hrvatske reprezentacije "bio fantastičan".

- Napravio je ono što smo očekivali od njega. Pokazao je iskustvo u službi ekipe te odigrao 30 minuta na visokoj razini - izjavio je Ancelotti na konferenciji za medije u Napulju. Real Madrid je pobijedio s 3-2 u drugom kolu Lige prvaka. 

Modrić, 38-godišnji veznjak, zaigrao je nakon što ga je Ancelotti u prethodne dvije utakmice protiv Las Palmasa i Girone bio ostavio na klupi, a prethodno izvukao s travnjaka na poluvremenu derbija s Atletico Madridom.

Modrić, koji je od 2012. osvojio 23 trofeja s Real Madridom, ove sezone nije u udarnoj postavi. Ancelotti u novoj formaciji 4-4-2 daje prednost na sredini terena novopridošlom 20-godišnjem Judu Bellinghamu te ostalim mladim igračima Federicu Valverdeu, Eduardu Camavingi i Aurelienu Tchouameniju.

A Valverde, strijelac fantastičnog gola za 3:2, pohvalio je Modrića.

- Kad god on uđe u igru, unese entuzijazam i energiju kad se počnemo umarati. Samo kad ga vidite dobijete motivaciju da se nastavite boriti. On je točka po kojoj se ravnam, odmah sam mu potrčao u zagrljaj. Dan kad se umirovi zauvijek će mi ostati u pamćenju - rekao je Valverde i dodao:

- Jednak je na terenu i izvan njega, primjer je svima nama koji se nalazimo u svlačionici Reala. Od njega se može učiti čak i kad ne igra, nikad nije tužan i nitko nije natjecateljski orijentiran koliko on. Riječ je o pravom ratniku, svi mi mlađi gledamo što i kako on radi i upijamo od njega. Svi smo tu da bismo učili od Modrića. Kad sam došao u klub, u veznom redu bili su Modrić, Kroos, Casemiro i Isco, najbolji vezni red u povijesti. Pokušao sam naučiti od njih što je više moguće.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije