Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispričao anegdotu

Junak Pat: Barry u hotelu razvaljivao vrata kako bi spasio ženu

Pat Barry
Fight Site
23.03.2014.
u 11:10

Jednom prilikom kad je boravio u hotelu prije borbe odlučio je malo odmoriti i odspavati, ali mira mu nije dala buka koja je stizala iz jedne od susjednih soba...

Pat Barry definitivno spada među najomiljenije borce današnjice. Svojim rezultatima ne pripada u sam vrh, ali zahvaljujući njegovoj opuštenosti i pristupu fanovima, ali i svemu ostalome u životu osvojio je veliki broj zaljubljenika u borilačke sportove.

Barry se trenutno priprema za svoj veliki debitantski nastup u Gloryju, u svibnju ga očekuje nastup na 16. po redu eventu te najbolje svjetske kickboxing organizacije, ali ovaj američki borac ovih je dana ipak pronašao malo vremena i ispričao jednu anegdotu iz ne tako davnih dana, a zagrijavanje za povratak u K1 vode imao je upravo ovog vikenda jednom lakšom borbom.

Jednom prilikom kad je boravio u hotelu prije borbe odlučio je malo odmoriti i odspavati, ali mira mu nije dala buka koja je stizala iz jedne od susjednih soba...

"Najprije sam mislio da to možda samo mačka grebe po vratima, ali što sam više osluškivao shvatio sam da to zapravo žena vapi za pomoći. Pronašao sam vrata, odmah sam ih probio i onda sam shvatio da je zarobljena u kupaonici. Kad mi je postalo jasno da je nitko ne ubija, jednostavno sam pozvao recepciju da joj pomogne. No, ni oni joj nisu mogli pomoći, pa sam morao probiti još jedna vrata kako bi je spasili", otkrio je Pat.

U znak zahvalnosti vlasnici hotela ponudili su Barryju besplatan boravak kad god želi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije