Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZGOVARALI SMO S NJIM

Bivši trener preminule rukometašice emotivno otkrio: Bila je pravi borac, a morali smo je otpustiti

STR- 3725/Pixsell
12.10.2021.
u 19:14

Julija je došla u Podravka Vegetu u sezoni 2009/2010 kada je trener bio Zdravko Zovko. Nažalost, nije odigrala nijednu službenu utakmicu za Koprivničanke

Tužna vijest je stigla iz Makedonije. Preminula je rukometašica Julija Nikolić, djevojački Portjanko u 38. godini života, potvrdila je RK Podravka. Kako doznajemo, vraćala se sa suprugom iz Grčke i dok je vozila pozlilo joj je prije Velesa. Išli su u smjeru Skoplja, koje je udaljeno tek 50-ak kilometara, ali njeno srce nije izdržalo. 

Julija je došla u Podravka Vegetu u sezoni 2009/2010 kada je trener bio Zdravko Zovko. Nažalost, nije odigrala nijednu službenu utakmicu za Koprivničanke.

 - Bilo je to vrijeme kada je klub upao u financijske probleme i morao se riješiti svih strankinja. Meni je od svih igračica koje su tada došle u klub bilo najviše žao baš nje. Jer, mogla je kvalitetno odigrati sve tri pozicije u vanjskoj liniji. Naravno, najbolja je bila na srednjem vanjskom. S nama je prošla kompletne pripreme, računao sam na nju, a onda je Upravni odbor kluba preko noći odlučio smanjiti budžet i strankinje su otišle. Bila je veliki borac, za nju nije bilo izgubljene lopte. Davala je ritam cijeloj ekipi - priča Zdravko Zovko.

Kakva je bila izvan rukometa?

 - Odlična djevojka, svi su je dobro prihvatili. Mislim da još nije bila udana kada je došla kod nas. Bila je jedna od onih koja radi dobru atmosferu izvan dvorane - istaknuo je Zovko.

Kasnije su Vam se putevi opet sreli?

 - Da, tri godine kasnije bio sam joj trener u ruskom sastavu Zvenigorod. Na neki način mi je drago što je došla i na neki način joj sam se odužio za propalu sezonu u Podravka Vegeti. Na kraju moram izraziti sućut njenom suprugu, obitelji. Žao mi je kada sam čuo ovu tužnu vijest - istaknuo je Zdravko Zovko. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije