Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA SREĆE

Julia Mancuso propušta sezonu zbog operacije

julia Mancuso
AFP
11.11.2015.
u 15:40

Još jedna američka skijašica Lindsey Vonn također pauzira zbog ozljede zgloba, ali planira nastupiti na utrci veleslaloma za Svjetski kup u Aspenu krajem ovog mjeseca.

Američka skijašica Julia Mancuso propustit će ovu skijašku sezonu zbog operacije kuka.

Četverostruka osvajačica olimpijskih medalja se nada da će se rekreativnom skijanju vratiti u ožujku. Odlučila se na konzervativni pristup oporavku jer smatra da "ako bude forisrala oporavak, više liječenja i pokuša skijati ovu sezonu, udaljit će se od vlastitog cilja". A cilj za 31-godišnju Juliu Mancuso je nastup na Zimskim olimpijskim igrama 2018. u Južnoj Koreji.

Još jedna američka skijašica Lindsey Vonn također pauzira zbog ozljede zgloba, ali planira nastupiti na utrci veleslaloma za Svjetski kup u Aspenu krajem ovog mjeseca.

>> Mancuso propušta slalom

Komentara 2

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
20:21 11.11.2015.

Za nas prave hrvate skijanje nije više interesantno jer nema više Kostelićevih i još posebno jer nema više največe skijašice u istoriji sa 2514 svjetskih bodova u jednoj sezoni sa one suparničke strane balkansko-europske granice..

DH
dalibor.hren
10:07 15.11.2015.

A možda sezonu propuštaju dok se ne očiste...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije