Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadran bez šanse

Jugu i 13. Hrvatski kup, u Gruž stiže jubilarni 60. trofej

Jug CO - Barceloneta
Grgo Jelavić/Pixsell
17.12.2017.
u 17:50

Jugu je to treći naslov Hrvatskoga kupa u nizu.

Vaterpolisti dubrovačkog Juga očekivano su osvojili naslov u Hrvatskom vaterpolskom kupu. U finalu završnog turnira u Zagrebu pobijedili su splitski Jadran sa 11:4 (0:1, 4:0, 3:1, 4:2 ).

Samo na početku utakmice Dubrovčani su imali malih problema u realizaciji - Splićani su dobili prvu četvrtinu s 1:0 - ali nakon što je Fatović u 10. minuti probio led, stvari su ubrzo došle na svoje mjesto.

Najviše pogodaka za Jug postigli su Fatović i Joković, po tri, a u strijelce su se još upisali Garcia, Benić, Renzuto, Žuvela i Lončar. No, moramo istaknuti i odličnog vratara Bijača koji je skupio čak 15 obrana i još jednom potvrdio da je ponajbolji na svijetu.

Jug CO - Barceloneta
1/24

Jugu je to treći naslov Hrvatskoga kupa u nizu, 13. ukupno. A ono što je najslađe za njih, u bogate klupske vitrine Dubrovčana stiže i jubilarni 60. trofej.

Gospari imaju razloga za slavlje. Najuspješniji su u 2017. godini bili i u mlađim kategorijama, pa su na poluvremenu utakmice iz ruku predsjednika HVS-a Predraga Slobode primili i trofej Tonija Nardellija.

U ženskoj konkurenciji naslov u Kupu osvojile su vaterpolistice Mladosti koje su sa 10:6 pobijedile splitski POŠK.

Najviše pogodaka za Mladost postigla je Dina Lordan - tri, po dva su pridodale Petra Bukić i Tereza Balić. Žabicama je to šesti trofej u Kupu a prvenstvo su osvajale sedam puta.     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije