Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLO

Jugaši u Berlin čarterom, Primorje kod Vargi

Daniel Varga
Goran Kovačić/PIXSELL
29.11.2014.
u 00:30

– Četiri godine u Primorju ostavile su traga, ali emocije ću ostaviti izvan bazena – istaknuo je stariji od braće Varga, Daniel

Zahuktava se klupska vaterpolska sezona. Danas počinje Liga prvaka, a na rasporedu su i prvi četvrtfinalni dvoboji u Eurokupu. Hrvatska je zastupljena i u jednom i u drugom natjecanju.

U Ligi prvaka oba naša predstavnika igraju u gostima. Primorje je u 16 sati kod mađarskog Szolnokija za koji igraju bivši primorjaši, braća Varga, dok je Jug gost berlinskog Spandaua.

– Četiri godine u Primorju ostavile su traga, ali emocije ću ostaviti izvan bazena – kazao je Daniel Varga.

Jugaše će u Berlinu bodriti najmanje stotinjak njihovih navijača pristiglih posebnim čarterom. Utakmica se može gledati i u izravnom prijenosu Arenasporta koji je dobio pravo na prijenos svih Jugovih utakmica u Ligi prvaka.

Mornar u prvoj utakmici četvrtfinala ugošćuje talijansku Savonu (20 sati). Ambicije Splićana su jasne, žele u polufinale. U momčadi Zdeslava Vrdoljaka svi su svjesni da je splitski dvoboj tek prvo poluvrijeme.

>>Vaterpolisti Juga dali podršku Hajduku, pogledajte kako!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije