Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treće mjesto u Sarajevu

Jugaši najavili pohod na trofeje

'sport.....19.03.2008....dubrovnik goran sukno snimio-zvonimir pandza'
'zvonimir pandza'
28.09.2009.
u 13:30

Samo tjedan dana uoči početka drugog izdanja Jadranske lige vaterpolisti dubrovačkoga Juga CO osvojili su treće mjesto na jakome međunarodnom turniru održanom u Sarajevu.

Poraz od Primorca iz Kotora te pobjede nad Cattarom i Jadranom iz Splita dobro je primilo vodstva kluba.

– Prvi dan nisam bio zadovoljan igrom, ali protiv Cattara smo se probudili, odigrali dobro i pokazali da ćemo biti jaki i ove sezone. Raduje povratak Jokovića, koji je igrao kao i prije ozljede, a i Seman je na centru pokazao jako dobru igru – zaključak je sportskog direktora Juga Gorana Sukna koji je prepun hvale za organizaciju turnira.

– Organizatori su se doista potrudili da sve bude kako treba. Njihov novi bazen je predivan, impresioniran sam kako su sve oko njega napravili, a projekt povratka vaterpola u Sarajevo podržava čitav niz političkih čimbenika – kaže Sukno i naglašava kako će Jug dati sve od sebe da bi Sarajlijama pomogao u njihovim idejama.

Tako je već dogovoren posjet sarajevskih vaterpolista, među kojima je i bivši junior Juga Elvir Babić, Dubrovniku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije