Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan derbija

Juan Mata: Pobjeda protiv Uniteda vrijedi puno više od tri boda!

'Chelsea\'s Spanish player Juan Mata (R) celebrates scoring his goal with Chelsea\'s Spanish player Fernando Torres during an English Premier League football match between Chelsea and Manchester Unite
'IAN KINGTON'
28.10.2012.
u 10:42

U sjeni londonskog okršaja odigrat će se 219. Merseyside derbi – Everton je u gradskom okršaju domaćin Liverpoolu.

Vodeća Chelsea, bez suspendiranog kapetana Johna Terryja, danas će u 17 sati ugostiti drugoplasiranu momčad Premijerne lige, Manchester United, koji na Stamford Bridge dolazi bez Kagawe, Vidića, Smallinga i Jonesa.

- Pobjeda protiv Uniteda vrijedi više od tri boda! Šokirao nas je poraz u Donjecku, ali sad je vrijeme da se opravdamo pred navijačima. Odlično smo startali u prvenstvu i imamo veće izglede za osvajanje naslova nego lani – rekao je vezni igrač Chelsea Juan Mata.

A menadžer Uniteda, Sir Alex Ferguson, naglašava važnost Nizozemca Robina van Persiea, koji je ovoga ljeta došao iz Arsenala na Old Trafford:

– Robin igra sve bolje, sve se bolje na travnjaku slaže s Rooneyem i njihova bi suradnja mogla biti naš najveći adut u prvenstvenoj utrci. Van Persijev se utjecaj u momčadi već sad snažno osjeti.

U sjeni londonskog okršaja odigrat će se 219. Merseyside derbi – Everton je u gradskom okršaju domaćin Liverpoolu. Naš reprezentativac Nikica Jelavić predvodit će napad Evertona, a velika je vjerojatnost da će zaigrati i Belgijac Fellaini, koji se oporavio od ozljede koljena.

Od Liverpoola ove sezone ne treba mnogo očekivati, momčad s Anfielda ima zacijelo najlošiji sastav u zadnjih 15 godina, rasprodali su kvalitetne igrače i doveli anonimce upitne kvalitete, tako da je sve na leđima kapetana Gerrarda, vratara Reine i napadača Luisa Suareza. Na Liverpoolovoj je strani samo – tradicija! Liverpool je dosad slavio 87 puta, Everton 66, a 65 puta završilo je remijem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije