Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručna komisija HNS

Jozak Hajduku: Dođite i imat ćete glas, želimo decentralizaciju

Romeo Jozak (1)
Antonio Bronić/Pixsell
27.10.2012.
u 08:01

- Ako je Hajduk tražio da sudjeluje u odabiru trenera mlađih kategorija HNS-a, mi mu to ovim putem i omogućavamo

Predsjednik Stručne komisije HNS-a Romeo Jozak, koji je i šef Dinamove škole nogometa, odašilje izrazitu benevolentnost prema Hajduku, čiji sportski direktor Sergije Krešić zasad bojkotira rad u HNS-u.

– Nedavno sam u Splitu razgovarao sa Sergijem Krešićem, prisutan je bio i Fredi Fiorentini kad sam mu kazao da ću ga predložiti kao kandidata za Stručnu komisiju te da će o tome glasovati njezini članovi. Neslužbeno, mi smo se već usuglasili da taj prijedlog prolazi te da Krešićevo pridruživanje Stručnoj komisiji samo treba amenovati IO HNS-a. Dakle, ne vidim u čemu je problem. Ako je Hajduk tražio da sudjeluje u odabiru trenera mlađih kategorija HNS-a, mi mu to ovim putem i omogućavamo – kaže Jozak.

O Sergiju Krešiću govori samo u superlativima, kao i o još jednom kandidatu.

– I sportski direktor Rijeke Srećko Juričić ima isti status kao i Krešić. Obojica su vrhunski stručnjaci koje bismo rado vidjeli u Stručnoj komisiji. Dakle, to je dokaz da je HNS-u i te kako stalo do depolarizacije i decentralizacije te Hajduku na ovaj način nudimo ruku pomirenja. Dođite u Stručnu komisiju i imat ćete svoj glas – poručuje Romeo Jozak pobunjenim Splićanima.

Podsjetimo, Stručnu komisiju HNS-a, osim Jozaka, čine još Martin Novoselac, Ivo Šušak, Vatroslav Mihačić, Miroslav Žitnjak, Zdravko Marić, Ivan Bedi i Stjepan Cvek.

Prevlada li u Splitu razum i pridruži li se Krešić ovome teamu, ugledni stručnjak bit će pravi Jozakov kapitalac. Krešić je gotovo dvadeset godina egzistirao kao trener u Španjolskoj, a među ostalim s Numancijom ima i skalp Guardioline Barcelone.

 

Kad smo već kod trenerskih doajena, nije li grijeh u interesu hrvatskog nogometa ponekad ne inkomodirati još trojicu velikana – Barića, Jozića i Blaževića? Sva su trojica u Zagrebu i jedva čekaju da ih netko pita za savjet...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije