Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO PA DOBIO OTKAZ
Povratak na članak

Jozaku otkaz, na klupi poljskog velikana mijenja ga još jedan Hrvat!

Jozak momčad ostavlja na drugom mjestu na 31 kola s 54 boda, jednim manje od Lecha, dok je bodovno izjednačen s Jagiellonijom.

Komentari 4

IK
Ikonoklast
12:13 15.04.2018.

Kako je ono pisao jutarnji i sportske kad je bio u dinamu? Bore se za njega Arsenal i Manchester...Ali uvijek je obavljao dobro svoju zadacu za gazdu. Eto,Pulisic danas igra za S.A.D. al sto ima veze kad je jozakova u-17 i u-15 znala imati u prvih 11 sve igrace dinama i lokomotive...to je nas Jozak. Sad brzo nazad u HNS ili Dinamo. Ako ga ne preotme Real Madrid.

VL
TA
tarzan
08:32 15.04.2018.

Tko ovog izmisli za trenera

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.