Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRNOGORAC OSTAJE

Jovetić: Fiorentina može računati na mene

Stevan Jovetić
AFP
05.05.2010.
u 16:13

Navijači Fiorentine mogli su u srijedu osluhnuti radosnu vijest za njih i za klub. U razgovoru za Corriere dello Sport 20-godišnji Crnogorac Stevan Jovetić je najavio želju za ostankom.

Najavljivalo se, ranije po medijima, da će talentirani nogometaš ovog ljeta napustiti Firencu. No, igrač koji je posebno dobro igrao tijekom Lige prvaka (gdje je Fiorentina ispala u osmini-finala protiv Bayerna) i koji ima važeći ugovor s klubom do 2013. godine, je izjavio:

- Fiorentina može računati na mene. Lako je zaljubiti se u ovaj klub, navijače i grad, a upravo se to meni dogodilo. Nemam nikakvu želju otići iz Fiorentine i nadam se da će suradnja potrajati - rekao je crnogorski reprezentativac.

Tijekom siječnja se pričalo da je Jovetić silno ljut na upravu koja je htjela na posudbu dovesti Antonija Cassana iz Sampdorije, što je "bio direktan napad" na Jovetića, s obzirom na sličnost pozicije koju igraju ova dva nogometaša.

- Nema nikakve točnosti u tome. Nikada nisam bio blizu odlaska iz ovog predivnog kluba - zaključio je Jovetić.

Ove je sezone dosad Jovetić u Seriji A postigao šest pogodaka, uz devet asistencija, dok je u Ligi prvaka postigao četiri pogotka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije