Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prozvani ministar odgovara

Jovanović: Vrdoljak je prodao Rijeku za fotelju u MOO-u!

'28.12.2011., Zagreb - Ministar znanosti, obrazovanja i sporta, Zeljko Jovanovic, u svojem uredu.  Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
'Petar Glebov/PIXSELL'
09.01.2012.
u 18:31

Nakon što je "dobio po prstima" od člana Međunarodnog olimpijskog odbora Antuna Vrdoljaka, ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović žestoko je uzvratio.

Podsjetimo, Antun Vrdoljak je Jovanovićevo pozivanje na ostavke u Hrvatskom nogometnom savezu nazvao pritiskom i upozorio da bi nas Fifa i Uefa mogle izbaciti s Eura zbog miješanja politike u sport. No, novi ministar izjave Vrdoljaka vidi kao bijedan i proziran pokušaj obrane.

– Moj posao je da kažem što vidim, što čujem i što znam za razliku od gospode Vlatka Markovića i Zorislava Srebrića te ostalih članova Izvršnog odbora HNS-a koji tvrde da nisu ništa vidjeli, nisu ništa čuli i nisu ništa znali, a istodobno se Remetinec svakodnevno puni njihovim najbližim suradnicima iz nogometne organizacije – rekao je Jovanović za tportal.hr.

– Izgleda da sve što sam nabrojio i prije govorio uopće ne razumije upravo Vrdoljak, što me ne iznenađuje s obzirom na to da svi mi u Rijeci jako dobro znamo kako je Vrdoljak osigurao svoje mjesto u Međunarodnom olimpijskom odboru kada je samovoljno prodao kandidaturu grada Rijeke za Mediteranske igre! – otkrio je, između ostalog, Jovanović.

Izvorni članak pročitajte ovdje.

Komentara 22

OB
-obrisani-
21:54 09.01.2012.

\"....upozorio da bi nas Fifa i Uefa mogle izbaciti s Eura zbog miješanja politike u sport....\" Pa to je crvenima i cilj, upravoda se Hrvatsku izbaci iz svega

AR
arjavas
18:48 09.01.2012.

A kaj bi Ministar sporta trebao raditi, podržavati lopove i kriminalce, koji gospodare hrvatskim nogometom?

PI
piranha
07:52 10.01.2012.

Idemo Žikica Jovanović\"Španac\" Digni samo tri prsta zaboravio si!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije