Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVORIO ŠUKERu

Jovanović u Splitu: Počnite se spremati za Euro 2020.!

željko jovanović (1)
Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
19.04.2013.
u 18:08

– Split je sportski grad i zaslužuje utakmice hrvatske nogometne reprezentacije – istaknuo je Jovanović

Ministar sporta Željko Jovanović stao je na stranu Splita u slučaju HNS-ova šikaniranja Poljuda kao domaćina reprezentaciji. Prilikom radnog posjeta Gradu pod Marjanom, Jovanović je odgovorio predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru koji je najavio kako će Splićani koji "vrijeđaju, bojkotiraju i nemaju sigurnosne uvjete" dobiti pet utakmica, ali u sljedećih 20 godina.

– Split je sportski grad i zaslužuje utakmice hrvatske nogometne reprezentacije, a osim toga Split se može pripremati i za kandidaturu za domaćinstvo Europskog prvenstva 2020. godine, koje bi se trebalo igrati u nekoliko zemalja – rekao je Jovanović i dodao:

– Čuo sam da se kreće s uređenjem stadiona tako da možemo očekivati utakmice reprezentacije u Splitu vrlo brzo.

>> Šuker otpisao Split: Nemaju uvjete i još nam zvižde

>> 'Pet milijuna kuna za Švicarsku!? Da, ako su jeli zlatne poluge'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije