Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budući doministar za sport?

Jovanović: Nogomet je najzagađeniji segment društva!

\'04.01.2011. Rijeka, Konferencija clanova SDP-a saborskih zastupnika iz Rijeke: Slavka LInica, Romane Jerkovic, Zeljka Jovanovica i Luke Denona. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL\'
Goran Kovačić/Pixsell
12.12.2011.
u 20:10

Afera podmićivanja sudaca pokazuje da je nogomet močvara koju treba cijelu isušiti

Željko Jovanović (SDP) figurira kao čovjek iz pobjedničke koalicije koji bi trebao preuzeti brigu o sportu. Kao doministar za sport ili šef neke buduće Državne uprave za sport, nije važno. No, njegov je komentar aktualnog stanja u hrvatskom nogometu vrlo oštar:

- Nogomet je najzagađeniji dio našeg društva! I kad ste u nekoj močvari ne ubijate pojedno komarce, nego isušujete cijelu močvaru - slikovito se izrazio Jovanović što bi on učinio.

Ključne riječi

Komentara 29

KL
klubuhb1
21:00 12.12.2011.

Pa kad dobiješ vlast predloži zakon po kojemu če se zabraniti profesionalni nogomet, pohapsi one koji su krivi, kreni prvo iz Maksimirske, kasnije restrukturiraj nogometnu ligu itd. Napravi nešto dobro za taj jeb*** nogomet, nemoj samo pričati.

Avatar Piruška
Piruška
21:20 12.12.2011.

Samo prave ljude poslati da ovoj m**** pregledaju poslovne knjige od 91´ do danas I SVI ĆE U REMETINEC !

BI
billynik
20:42 12.12.2011.

Kao i obično lažeš Jovanoviću, politika je znatno zagađenija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije