Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNI GVARDIOL
Povratak na članak

Jošku je za rukom pošlo nešto što nije Modriću ni Ronaldu: Kako ću biti najskuplji kad ostajem?

Najmlađi igrač hrvatske reprezentacije Joško Gvardiol u Splitu je govorio o svojoj karijeri uoči Walesa na Poljudu. Dotaknuo se Leipzigova poraza protiv Manchester Cityja, kao i Pepa Guardiole. Otkrio je kako će se Velšani postaviti u prvoj utakmici.

Komentari 1

Avatar Bobiii
Bobiii
11:28 24.03.2023.

Mediji ga previše napumpavaju,kao nekad Halilovića. Leipzig je trenutno idealan klub za njega, za 2,3 godine kad sazri, mogao bi završiti u nekom od najvećih klubova.. Da ovako Real primi 7 komada od Citija, stoperi bi završili u B momčadi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.