Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČETAK SEZONE

Joško Vlašić: Ne treba naredne dvije ili tri godine očekivati Blanku kakvu pamtimo

Blanka Vlašić
Pro Sport
02.06.2014.
u 15:49

- Mogu samo reći da sam tijekom ovih deset tjedana treninga potpuno vratila i stabilizirala tehniku skakanja - rekla je Blanka Vlašić.

Blanka Vlašić i njezini treneri su devet dana prije mitinga Dijamantne lige u Oslu progovorili o očekivanjima za predstojeću ljetnu sezonu.

- Sezona je već u punom jeku, pratim sve što se događa i naravno da sam vrlo uzbuđena pa i nestrpljiva. Cure skaču odlično, naročito je kvalitetno bilo natjecanje u Eugenu i mislim da će ovo biti rezultatski najbolja sezona skoka u vis posljednjih godina - rekla je Blanka Vlašić i nastavila:

- Mogu samo reći da sam tijekom ovih deset tjedana treninga potpuno vratila i stabilizirala tehniku skakanja kao i to da je ono što smo radili tijekom ovih priprema bilo - vrlo hrabro! Osjećam se u svakom pogledu odlično i to je ono najvažnije.

Foto: Pro Sport

Joško Vlašić i Bojan Marinović složni su da je zdravlje najbitnije jer tada dolaze rezultati i nema razloga za brigu. Stoga, glavni im je cilj čuvati Blanku što je više moguće od ozljeda, a potom, uvjereni su, stići će i rezultati, ali ne baš oni na koje smo navikli.

- Tako nešto je nemoguće bez dvije ili tri normalne sezone, s jakim natjecanjima, ali svakako ju opet očekujem na toj razini - kazao je Joško, a nadovezao se i Bojan:

- Blanka je brža, jača i u svemu daleko bolja negoli je to bila uoči zimske sezone. Ne treba ove godine očekivati, kako neki kažu, 'novu Blanku' jer bi to značilo da će skakati 210 cm, što se za sada neće dogoditi. Ali za godinu ili dvije – ni to nije isključeno!

Na kraju obraćanja javnosti svi troje su poželjeli uspjeh nogometnoj reprezentaciji u Brazilu.

>> Blanka: Kasno smo počeli s pripremama, kasno i skačem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije