Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠKO JELIČIĆ:

Fernandes nema karakter za Dinamo i neodoljivo podsjeća na Sammira

03.03.2015.,  Zagreb, stadion Maksimir - Hrvatski nogometni kup, cetvrtfinale, druga utakmica, GNK Dinamo -  NK Istra 1961. Junior Fernandes. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
04.05.2015.
u 10:15

'Brazilac je barem nešto upečatljivo odigrao, uveo Dinamo u Ligu prvaka, a ovaj još nije. A koštao je kao nijedan dosad.'

Joško Jeličić se u emisiji RTL Liga, posvećenoj upravo Prvoj HNL, obrušio na Dinamovog nogometaša Juniora Fernandesa i pritom ga nije nimalo štedio jer smatra da Čileanac ne daje sve od sebe na terenu.

- Nije karakteran igrač, nema karakter za momčad. Podsjeća na još jednog takvog, kojega se dugo toleriralo, no Sammir je barem nešto upečatljivo odigrao, uveo Dinamo u Ligu prvaka, a ovaj još nije. A koštao je kao nijedan dosad - rekao je Jeličić i nastavio s ocjenama igračima:

- Machado je u prvom dijelu bio sezone lošiji pa je proigrao, kao i Sigali, Pinto, a posebno Eduardo. To je tako jer imaju nogometnu kulturu, rad, disciplinu i Dinamo je pogodio s njihovim dovođenjem u tom smislu. A o kvaliteti će reći europski rezultat. Schildenfeld će sigurno pomoći u tome, ali to nije dovoljno za Europu. Dinamo se u HNL-u brani posjedom, no ne znaju igrati bez lopte, nisu nogometno odgojeni za to.

Nakon što je u detalje analizirao nogometaše Dinama, Jeličić se osvrnuo i na klub u kojem je ponikao - Hajduk. Nije štedio ni njih.

- Žalosno da se nakon dvije pobjede Hajduka govori o seriji, Hajduk bi morao imati puno više pobjeda u nizu. Dobra je stvar što je Hari Vukas trener, on je radio s Igorom Tudorom i nastavio njegovim tragom. Igrači su navikli na njega, on na njih i velika je stvar što se odlučio vratiti Maloču, ponajviše zato što ni sami igrači nisu bili za njegovo izbacivanje. Uglavnom, Vukas je sjajno rješenje da završi sezonu, a onda na ljeto treba napraviti "veliko pospremanje" - analizirao je Jeličić.

>> Kaos u svlačionici Dinama: Igrači se sukobili s Mamićem!

Komentara 5

IS
istina00
10:47 04.05.2015.

fernandes je veliki talent, ali prijeti mu da i on ostane samo "vječiti" talent koji ne zna dobiti najvažniju utamicu - protiv samog sebe. u igri je previše sebičan i usmjeren na sebe, a mušice u glavi stalno ga koče da napravi nešto više - popne se koju stepenicu i postane pravi igrač. mislim da je problem dijelom i u našoj ligi gdje talentirani mogu s malo truda postizati dobre rezultate i onda ne znaju i ne shvaćaju da moraju sami sebe stisnuti da bi napredovali dalje i postali igrači za prvotimce lige petice

Avatar Titanov sin
Titanov sin
13:36 04.05.2015.

Junior se poslije teške ozlijede još malo traži ali je u HNL-U bez konkurencije najbolji igrač . Nije ni kod Taravela drugaćije . Ne znam zašto ništa ne pišu o " pojačanjima " hajduga ??????

Avatar cluesblues
cluesblues
11:04 04.05.2015.

dobar je junior, daleko najbolji igrac u hnl-u, ali malo lijen i povremeno bez motiva…medjutim njegova ce klasa doci do izrazaja u euro-tekmama protiv ekipa koje ne igraju ragbi ko vecina u hnl-u nego nogomet...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije