Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PRAGU REKORDA

Joško Gvardiol sletio u Manchester: Dogovaraju se posljednji detalji ugovora!

Bundesliga - Hertha BSC v RB Leipzig
Foto: Annegret Hilse/REUTERS
1/3
03.08.2023.
u 22:49

Megatransfer Joška Gvardiola iz RB Leipziga u Manchester City je na vratima. Hrvatski reprezentativac poletio je iz Njemačke malo prije 21 sata po hrvatskom vremenu, a pred njime je dovršavanje obaranje rekorda za najskupljeg braniča u povijesti

U četvrtak navečer, malo iza 22 sata po hrvatskom vremenu, Joško Gvardiol je u pratnji agenta Marjana Šišića sletio u Manchester. Klubovi dogovaraju posljednje detalje transfera, a Leipzigu bi trebala biti isplaćena odšteta od 90 milijuna eura, piše 24 sata.

RB Leipzig i Manchester City posljednjih su dana mnoge sate pregovarali o uvjetima transfera. Let kojim je hrvatski reprezentativac poletio za Englesku iz Njemačke je otišao oko 21 sat navečer.

VEZANI ČLANCI:

Ovim će transferom Gvardiol uzeti krunu najskupljeg obrambenog igrača u nogometnoj povijesti. Trenutnačno rekord drži Harry Maguire koji je za 87 milijun eura stigao u Manchester United još 2019. godine. Očekuje se da će liječnički pregledi uslijediti u petak, a istovremeno će se dogovarati posljednji detalji ugovora.

VIDEO Spektakl u Runovićima, mjestu koje je dalo tri kapetana Hrvatske: Zvonimir Boban jedan je od njih!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije