Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI UTAKMICE

Josipović: Nasilje i prostakluk nemaju mjesto na terenima

ivo josipović,davor šuker,tomislav karadžić (1)
Davor Višnjić/PIXSELL
22.03.2013.
u 14:00

Sve što vam se desi u Zagrebu, neka se desi i nama u Beogradu, poručio je Šuker Karadžiću

Predsjednik Ivo Josipović danas je uoči utakmice nogometnih reprezentacija Hrvatske i Srbije primio predsjednike nogometnih saveza tih država, Davora Šukera i Tomislava Karadžića. Josipović je rekao da je danas velik dan za sport jer igraju dvije odlične reprezentacije.

– Siguran sam da će i sportaši na terenu i uživati i izgarati na toj utakmici, ali moram istaći da nema kompletnog sportskog doživljaja bez kvalitetne publike. Uostalom, zbog publike se utakmice i igraju – rekao je Josipović. Danas je i dan velikog iskušenja sportskog, ali i ljudskog iskušenja, naglasio je.

– Nasilje, prostakluk, vrijeđanje protivnika nemaju svoje mjesto na terenima – poručio je Josipović, zahvalivši Šukeru i Karadžiću što šalju dobru poruku građanima Hrvatske i Srbije.

Šuker je rekao kako se sve radi da utakmica protekne u pravom festivalu te da će Maksimir biti sjajan domaćin.

– Sve što vam se dogodi u Zagrebu, neka se dogodi i nama u Beogradu. Želimo biti dostojanstveni – poručio je Šuker Karadžiću, koji je rekao da su odnosi između čelnika hrvatskog i srbijanskog nogometnog saveza na najvišoj mogućoj razini.

– Mi danas igramo jednu izuzetno važnu utakmicu za oba saveza. Pobijedit će tko je bolji, ali mislim da će pobijediti nogomet i fair play – rekao je Karadžić, a Josipoviću je zahvalio i poručio da će hrvatskoj delegaciji uzvratiti pažnju koju su oni dobili u Zagrebu.

Delegacije su na Pantovčaku izmijenile i poklone, a Josipović je od Karadžića dobio dres nogometne reprezentacije Srbije s brojem 10 i svojim imenom na leđima.

>> Milanović, Šuker i Štimac: Navijajte hrvatski!

>> Josipović će utakmicu gledati u društvu Borisa Tadića

Komentara 1

SI
sikiricaduje
10:47 23.03.2013.

Prostakluk? Valjda prostaštvo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije