Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTRADALI PREDNJI KRIŽNI

Josip Pivarić teže ozlijeđen, propušta Europsko prvenstvo!

Josip pivarić
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/7
27.01.2016.
u 20:09

– Nije se moglo dogoditi u gorem trenutku. Nitko se nije vratio nakon ozljede prednjeg križnog ligamenta nakon dva mjeseca pa sumnjam da ću i ja – rekao je Pivarić

Loše vijesti iz Dinama. Josipu Pivariću, koji se jučer ozlijedio u prijateljskoj utakmici protiv norveškog Stromsgodseta, nastradali su prednji križni ligamenti. Pivarić će tako izvan terena biti oko šest mjeseci pa mu otpada i odlazak na Europsko prvenstvo u Francuskoj.

– Nije se moglo dogoditi u gorem trenutku. Nitko se nije vratio nakon ozljede prednjeg križnog ligamenta nakon dva mjeseca pa sumnjam da ću i ja – rekao je Pivarić za Dinamovu stranicu i dodao:

– Sutra ću već drukčije razmišljati, zapeti, dati sve od sebe da bih se što prije vratio na teren.

Trener Zoran Mamić prokomentirao je ovu neugodnu vijest.

– Ovo je veliki udarac jer je riječ o igraču koji je standardan u sastavu i koji je bio nositelj energije, agresivnosti, pozitive i općenito kvalitete. Mnogo će nam nedostajati na terenu i izvan njega. S obzirom na to da je radnik i koliko mu je malo vremena trebalo u prošlosti da se oporavi od ozljeda, vjerujemo da će do Europskog prvenstva biti zdrav, ali bit će bez utakmica i forme tako mislim da je to propalo. Velika šteta.

>> Težak udarac za Dinamo, u prijateljskoj utakmici ozlijedio se Pivarić!

Komentara 6

ZO
zoom
11:32 28.01.2016.

drž se piva! vratit ćeš se ti brže nego izgleda!

DI
dinamojavolim1
10:07 28.01.2016.

sretno piva i brz oporavak

DE
derin
23:08 27.01.2016.

Momku sretan oporavak, ali valjda svi kuže konačno da je Strinic jedino pravo rješenje na lijevom beku, Pranjić dobar naprijed, los u obrani. Svi bi mi voljeli imati Marcela, Alabu ili Jarnija, ali nemamo, imamo pristojno rješenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije