Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSIP PIVARIĆ:

Nismo imali kad slaviti pobjedu, za dva dana je Hajduk!

Josip Pivarić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
17.09.2015.
u 17:30

'Šef nam je rekao da se moramo boriti jer će Arsenal biti manje ozbiljan.'

- Neću sad davati prognoze za dalje, idemo od utakmice do utakmice. Zato nismo ni slavili, imamo Hajduk za dva dana – kazao je Pivarić.

Uefa nije bila sigurna je li taj veliki vodeći pogodak za Dinamo postigao Josip Pivarić ili je bila riječ o autogolu, pa se na semaforu to stalno mijenjalo. Na kraju je ipak igrač Dinama ugurao loptu.

Posao nije gotov

- Je, pogodila me u koljeno. Ali, zapravo nije ni važno, samo da je ušla. Naravno da mi je ovo najdraži gol iako me u mislima još 'škaklja' i onaj Skenderbuu. I ovaj pogodak, kao i sve dosad, posvećujem svojoj obitelji – kazao je Pivarić držaći u ruci dres Gabriela, stopera Arsenala.

Dugo plavi nisu 'skinuli skalp' nekom ovako velikom, zanimljivo baš na jučerašnji datum 2010. pao je u Maksimiru Villarreal. No, Arsenal je daleko veće ime. No, daleko je to od kraja posla.

- Istina, pobjeda je velika, ali posao nije gotov, probat ćemo napraviti sve da od ove pobjede na kraju imao koristi. Ne treba sad obećavati proljeće u Europi što svi želimo, ali mogu obećati da ćemo i u sljedećoj utakmici dati sve što možemo, pa što bude. Nije bilo lako u ovoj utakmici, ali sportaš sam i nikome neću prije utakmice priznati da je bolji. Tako smo se postavili protiv Arsenala, kad se bacaš na glavu onda imaš šanse i ne mora bolji uvijek pobijediti.znati da smo mi vjerovali u sebe, u to da možemo nešto napraviti. Šef (Zoran Mamić, nap.a.) nam je sto puta ponovio – dečki, vjerujte u sebe, samo fanatično se borite, oni će biti možda malo manje ozbiljni ili igrati s 95 posto snage. Mislim da su igrali punom snagom ,ali da se ovaj put i nas nešto pitalo, a ne samo njih.

Što je bio ključ pobjede?

- Fanatična borba svakog igrača, to je dalo rezultat.

A sad Bayern.

- Sve znamo, i svi znaju tko je Bayern. Idemo na Allianz Arenu, imamo se pravo nadati. Ali, ništa neću obećati, kako sam rekao, samo da ćemo se baciti na glavu.

Na Poljud po pobjedu

Pivarić je odmah odbacio priču o velikom slavlju nakon pobjede, koliko god se u svečanoj loži veselilo uz tamburaše.

- Nemamo kad slaviti, za dva dana imamo Hajduk iako ne znam kako ću zaspati nakon ovakve pobjede. Nadam se da se nismo previše ispraznili, da će ovo biti samo motiv, dašak samopouzdanja da na Poljud izađemo autoritativno i uzmemom sva tri boda. Treba biti ozbiljan, pa Rijeka je dva boda samo iza nas – zaključio je dečko iz Zeline.

>> Dinamo je najbolji klub Europe, u leđa mu gledaju Real, Barcelona, Juventus...

>> Bogatiji su i skuplji, ali plavi su imali veće srce

Komentara 14

Avatar Titanov sin
Titanov sin
18:45 17.09.2015.

Kakav hajdug, koga zanima hajdug, pobijedili smo Arsenal............voooooooooooooolim te Dinamoooooo!

DU
Deleted user
17:48 17.09.2015.

Ja u Split nebi ni isao jednostavno bi ignorirao hajduk jer to nije dinamov rang. Eto im tri boda

DU
Deleted user
18:31 17.09.2015.

Treba sa Dinamo sa juniorima na derbi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije