Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI NADOMAK SKUPINE

Pivarić: Igrao sam Ligu prvaka uz Kovačića, Sammira, Vidu... Ali više vjerujem u ovu momčad

Josip Pivarić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
25.08.2015.
u 11:46

– Tada su u ekipi bili Kelava, Vida, Sammir, Kovačić... Ali, nekako više vjerujem u ovu momčad. Dulje smo na okupu, djelujemo dobro. Evo, pa nismo izgubili gotovo godinu dana! No, nemojte me tjerati na razmišljanja unaprijed, prvo Skënderbeu. Poslije možemo uspoređivati te ekipe. Ima vremena.

Josip Pivarić jedini je, uz Arijana Ademija, u modrom dresu već osjetio slast igranja Lige prvaka. Zahvalni branič i ove je sezone često bio izložen brojnim kritikama, a onda je eurogolom u Elbasaniju odveo modre do pobjede 2:1 nad Skenderbeuom i nadomak novom nastupu u elitnom natjecanju. Samim time Dinamo približio lijepoj svoti od 14 milijuna eura...

– Jedva čekam utakmicu. Ne mogu vam opisati koliko sam nestrpljiv. U glavi mi je samo taj prolaz preko Skënderbeua, samo želja da uhvatimo Ligu prvaka. Zaslužili smo je – kazao je u razgovoru za Goal Josip Pivarić te dodao:

– Nema podcjenjivanja. Odmah sam nakon utakmice svima napomenuo da ništa nije gotovo, plasman u Ligu prvaka treba potvrditi u Maksimiru. Srećom, preblizu je taj Molde. Utakmica u kojoj smo gotovo sve zakomplicirali, taj nam dvoboj treba biti dobra opomena. Valjda smo naučili nešto, uspomene na Norvešku još su uvijek friške. Vjerujem da ćemo dobro ući u utakmicu, biti pravi i od samog početka krenuti jako. Ući u Ligu prvaka. Samo mi je to u glavi, meni i svim dečkima.

Pivarić je već igrao Ligu prvaka.

– Da, samo smo Ademi i ja osjetili to natjecanje. Nisam mnogo razmišljao o tome, niti mi je lako usporediti te dvije momčadi. Uh, tada su u ekipi bili Kelava, Vida, Sammir, Kovačić... Ali, nekako više vjerujem u ovu momčad. Dulje smo na okupu, djelujemo dobro. Evo, pa nismo izgubili gotovo godinu dana! No, nemojte me tjerati na razmišljanja unaprijed, prvo Skënderbeu. Poslije možemo uspoređivati te ekipe. Ima vremena.

Zabio je sjajan gol u prvoj utakmici. Je li ga pogledao na Youtubeu?

– Haha, jesam kako ne. Malo sam si vratio tu utakmicu. Taj pogodak mi je malo vratio smiješak na lice. Pogledao sam ga nekoliko puta, nemam što lagati, takav desnom nogom još nisam postigao. Bilo je dobrih golova lijevom nogom, ali desnom ne takvih. Opet, ovaj mi je gol neusporediv s ičime, stvar je u važnosti toga gola. Neopisiva sreća.

Modri ove sezone nisu uvjerljivi u HNL-u.

– Istina, ali ti su remiji i odraz kvalitete u našoj ligi. Mislim kako je naše prvenstvo puno bolje nego prošle ili prije dvije sezone. Sve momčadi rastu, svi su bolji nego prije. Danas nije baš nikoga jednostavno pobijediti, kamoli slaviti na gostovanju. Pogledajte utakmice protiv Istre 1961 i Rijeke. U objema smo bili bolji, dominirali, trebali pobijediti, a onda ih u posljednjim sekundama mogli i izgubiti.

>> Što je još rekao Josip Pivarić, pročitajte na Goal.com

>> Branič Skënderbeua: Kupio sam već 70 ulaznica, trebat će mi još za moje dečke iz Dubrave!

>> Dinamo Fernandesa plaća 900.000 €, no mogao 
bi postati mrtvi kapital!

Komentara 13

1K
100%kaj
13:37 25.08.2015.

Največi Hrvatski klub igra utakmicu sezone a HTV-u to nije interesantno. Zašto mi plaćamo pretplatu?

ST
stankeec
13:15 25.08.2015.

sretno momci,sve najbolje i udjite u tu ligu prvaka da malo uzivamo bez obzira na skor

Avatar Titanov sin
Titanov sin
15:24 25.08.2015.

Danas se slavi, Dinamo igra u LP. San svakog pravog navijača će se pretvoriti u javu. Naprijed Plavi, samo je nebo iznad nas ali ono je plavo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije