Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ludnica na poljudu

Josip Brekalo u deliriju: Skakao u loži kad je Hajduk zabio

Split: Ivan Perišić i Josip Brekalo pozdravili su navijače na Poljudu  prije početka utakmice
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/8
28.01.2024.
u 19:41

Brekalo je skočio sa stolice i slavio kao da je i sam bio na travnjaku kada je Livaja zabio za vodstvo...

Novi igrač Hajduka, bivši Dinamovac Josip Brekalo, derbi s Rijekom pratio je iz svečane lože u društvu Ivana Perišića, s kojim je došao pojačati splitski klub u borbi za titulu. Uoči utakmice, obojica su izašla 'u civilu' na travnjak Poljuda i izazvali ovacije krcatog stadiona.

28.01.2024., Split- Stadio Poljud, 20. kolo SuperSport HNL: Hajduk - Rijeka Ivan Perisic i Josip Brekalo pozdravili su navijace prije pocetka utakmice Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Posebno upečatljiva scena odigrala se kada je Hajduk u prvom poluvremenu poveo golom Marka Livaje, a Brekalo je skočio sa stolice i slavio kao da je i sam bio na travnjaku i sudjelovao u akciji. Skakao je u deliriju, a mnogobrojni navijači dotrčali su do lože kako bi proslavili s njim i fotografirali se za uspomenu. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO: Brutalna atmosfera na Poljudu 

Ključne riječi

Komentara 4

LF
Luci_fer
08:48 29.01.2024.

Normalno da ga vole, dočekali su ga s oduševljenjem. Sjećam se kad je bio N.Kranjčar, stvarno su ga primili srdačno i raširenih ruku. To su takvi ljudi, ovakve navijače ne bi doživio s nijednim drugim hrvatskim klubom. Prvi video je posebno lijep.

JU
JurekJuric
08:07 29.01.2024.

Eto toliko o vjernosti prema dinamu..

Avatar xenon
xenon
21:12 28.01.2024.

On bi tija da ga oni volu od prvog dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije