Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOKAZANA KLASA

Josip Brekalo ima slatke brige: Žele ga Arsenal, Milan, Liverpool...

05.05.2021.
u 17:10

Prema Transfermarktu vrijedi 12 milijuna eura, ali talijanski mediji tvrde da ga Nijemci ne bi pustili za manje od 20 milijuna.

Josip Brekalo jedno je od jačih transfernih imena na nogometnom tržištu. Prema nekim medijima Arsenal i Liverpool su jako zainteresirani za njega.

Istu informaciju je prije nekoliko dana objavio i Calciomercato koji tvrdi da topnici na čelu s trenerom Artetom u kadru imaju puno krilnih igrača pa se postavlja pitanje gdje bi bilo mjesta za Brekala. No 22-godišnji hrvatski reprezentativac može igrati i na poziciji polušpice i tu mu je navodno prilika.

Trenutačno je igrač Wolfsburga, a bio je odličan prošle sezone te je u 41 nastupu upisao sedam golova i sedam asistencija. Ove pak sezone ima 31 nastup i četiri pogotka. Osim Arsenala i Liverpoola, za Hrvata su navodno zainteresirani i Atlético, Roma te Milan.

Inače, Josip Brekalo prema Transfermarktu vrijedi 12 milijuna eura, ali talijanski mediji tvrde da ga Nijemci ne bi pustili za manje od 20 milijuna.

Komentara 1

DM
drago.miota
09:15 06.05.2021.

na čega su ti klubovi spali kad njega kupuju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije