Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON HRGOVIĆA

Joshua lijepim nokautom porazio protivnika, ali za napad na pojas treba veća imena

Anthony Joshua v Robert Helenius
Foto: Andrew Couldridge/REUTERS
1/5
13.08.2023.
u 08:25

Svoju priliku za još jednu pobjedu nakon dva uzastopna poraza od Oleksandra Usika dočekao je u sedmoj rundi kada je nakon dobre kombinacije uspio poslati Heleniusa na pod bez svijesti

Glavna borba večeri u kojoj je Filip Hrgović pobijedio Australca Demseya McKeana lijepim nokautom u dvanaestoj rundi, bila je ona između Anthonyja Joshue i Roberta Heleniusa. Zapravo, kao vrhunac spektakla trebao je poslužiti meč Joshue i Dilliana Whytea, ali je Whyte pao na doping testu.

Helenius je odradio dobar meč, ali je nokautiran u sedmoj rundi. Joshua je tako došao do 26. pobjede svoje karijere. Joshua je na početku meča imao problema s nametanjem svog ritma i distance te je često promašivao udarce. Međutim, očito dobro pripremljeni Britanac pojačavao je ritam borbe kako bi iscrpio protivnika i to mu je uspjelo.

VEZANI ČLANCI:

Svoju priliku za još jednu pobjedu nakon dva uzastopna poraza od Oleksandra Usika dočekao je u sedmoj rundi kada je nakon dobre kombinacije uspio poslati Heleniusa na pod bez svijesti. Joshui je ovo druga pobjeda nakon poraza, a da bi ponovo došao u redove izazivača treba poraziti neko veće ime.

VIDEO Grci: Otkriven uzrok i točno vrijeme smrti grčkog navijača. Našao se među sukobljenim huliganima

Komentara 1

BT
Branko_Trol
08:51 13.08.2023.

Ako pobjedi hrgovica moglo bi se razgovarati o napadu na pojas. Hrga bi ga rastavio na proste faktore

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije