Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRASTIČNO

Jose Mourinho suspendiran i kažnjen sa 400 tisuća kuna

Jose Mourinho
Reuters/PIXSELL
02.11.2015.
u 22:30

Zbog loših rezultata na početku ove sezone Mourinhu prijeti otkaz u Chelseaju, u prvih 11 kola osvojio je samo 11 bodova i nalazi se na 15. mjestu ljestvice.

Menadžer engleskog nogometnog prvaka Chelseaja Jose Mourinho kažnjen je zabranom vođenja jedne utakmice u Premier ligi, te sa 40 tisuća funti zbog neprimjerenih izjava vezanih za suđenje nakon 1:2 poraza od West Ham Uniteda, 24. listopada. 

Sudac utakmice na poluvremenu je isključio Mourinha, te ga poslao na tribine. Kazna Mourinhu stupa na snagu odmah, pa tako on neće moći voditi svoju momčad u subotu na gostovanju kod Stoke Cityja.

Zbog loših rezultata na početku ove sezone Mourinhu prijeti otkaz u Chelseaju, u prvih 11 kola osvojio je samo 11 bodova i nalazi se na 15. mjestu ljestvice.

>> Mourinho: Ne razumijem kako se možete radovati mom otkazu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije