Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV PREMA NOGOMETU

José Mourinho, Edwin Van Der Sar i Marcel Desailly u ekskluzivnim intervjuima za Mastercard otkrivaju kako lopta može pokrenuti nešto neprocjenjivo

Foto: PR
1/3
18.08.2020.
u 11:50

U ekskluzivnim intervjuima objavljenima na priceless.com ovi istinski nogometni majstori ispričali su nam o svojim strastima, otkrili što ih najviše inspirira, podijelili s nama najnezaboravnije trenutke svojih karijera, i objasnili zašto smatraju da je UEFA Liga prvaka jedno od najcjenjenijih natjecanja u nogometu.

Kako bismo zajedno proslavili povratak UEFA Lige prvaka, Mastercard na priceless.com poklanja ekskluzivne video intervjue s nogometnim legendama José Mourinhom, Edwin Van Der Sarom i Marcel Desaillyjem. Intervjui istražuju kako je nogomet utjecao na karijeru, ali i život ovih nogometnih velikana te pruža obožavateljima uvid u to kako nešto tako jednostavno poput lopte može započeti nešto neprocjenjivo.

Mastercard je povodom nastavka UEFA Lige prvaka, nakon petomjesečne stanke, pozvao u goste Joséa Mourinha, dvostrukog osvajača UEFA Lige prvaka i sadašnjeg trenera nogometnog kluba Tottenham Hotspur, kao i Edwina van der Sara, bivšeg nizozemskog golmana imenovanog četiri puta najboljim golmanom u Europi i Marcela Desaillyja, bivšeg francuskog nogometaša i dvostrukog osvajača UEFA Lige prvaka. U ekskluzivnim intervjuima objavljenima na priceless.com ovi istinski nogometni majstori ispričali su nam o svojim strastima, otkrili što ih najviše inspirira, podijelili s nama najnezaboravnije trenutke svojih karijera, i objasnili zašto smatraju da je UEFA Liga prvaka jedno od najcjenjenijih natjecanja u nogometu.

Razgovarajući o počecima svoje nogometne karijere, portugalski nogometni trener José Mourinho otkrio je da je to bilo "u njegovoj krvi" od dana kada se rodio. „Lopta može biti vulkan nečeg nevjerojatnog. Otac mi je bio nogometaš, a ja sam rođen na dan utakmice. Moj otac i njegovi suigrači napustili su hotel u kojem je bila smještena momčad da me dođu vidjeti“. Legendarni trener, kojeg neki smatraju jednim od najvećih nogometnih taktičara na svijetu, otkrio nam je što sljedeće planira u svojoj karijeri; fokusirajući se na osvajanje trofeja sa svojim trenutnim klubom. Cijeli intervju s José Mourinhom pogledajte na priceless.com.

Francuski nogometaš Marcel Desailly osvrnuo se na dvostruko osvajanje UEFA Lige prvaka. Kao sastavni dio pobjedničke ekipe UEFA Lige prvaka 1994. godine, Marcel Desailly element uspjeha pripisuje podršci svojih suigrača i važnosti poticanja međusobne povezanosti tijekom cijelog natjecanja. Nogometna legenda kaže: "Imao sam sreću da sam pored sebe imao sjajne igrače s kojima sam osvojio UEFA Ligu prvaka". Cijeli intervju s Marcel Desaillyjem pogledajte na priceless.com.

Edwin Van Der Sar ističe kako su mu najvažnije ljudske vrijednosti i ljubaznost te se nada da će upravo iste moći ostaviti u svoju ostavštinu i time nadahnuti sljedeće generacije golmana. Kroz intervju izražava svoju strast prema UEFA Ligi prvaka, govori o tome koliko je nogomet važan navijačima zbog radosti koju im pruža, ali i igračima zbog osjećaja koje iskuse izlaskom na teren ispred prepunog stadiona. Cijeli intervju s Edwin Van Der Sarom pogledajte na priceless.com.

Mastercard će i ove godine pokazati kako lopta, posebna igra i jedinstveni događaj mogu natjerati navijače diljem svijeta zajedno proslave ono najbolje što nogomet može ponuditi. Ekskluzivno na priceless.com navijači će uskoro moći postaviti pitanje Joséu Mourinhu i Edwinu Van Der Saru ili pak imati priliku da im Marcel Desailly pomogne u poboljšanju njihovih nogometnih vještina.

Pratite priceless.com za više informacija: https://www.priceless.com/uefachampionsleague

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije