Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA LISTI ŽELJA

Jose Mourinho bi mogao put Pariza, šeici mu nude basnoslovne uvjete

Jose Mourinho
Reuters/PIXSELL
19.04.2016.
u 22:39

Navodno je predsjednik kluba Nasser Al-Khelaifi već obavio razgovor s Mourinhom ponudivši mu mnogo veću plaću od Uniteda.

Premda se činilo kako će portugalski stručnjak Jose Mourinho nastaviti karijeru na klupi Manchester Uniteda, u igru se uključio i francuski prvak Paris Saint Germain.

Kako prenose mediji vodstvo PSG-a je prekrižilo Laurenta Blanca koji niti ove sezone nije uspio ostvariti zapaženiji rezultat u Ligi prvaka. Parižani su ove godine ispali u četvrtfinalu od Manchester Cityja premda su bili favoriti za prolaz.

Navodno je predsjednik kluba Nasser Al-Khelaifi već obavio razgovor s Mourinhom ponudivši mu mnogo veću plaću od Uniteda. Prošlog mjeseca britanski mediji su objavili kako je Mourinho potpisao predugovor s 'Crvenim vragovima'. Spominjao se iznos od 45 milijuna eura za tri sezone.

Blanc je od lipnja 2013. kada je stigao na Park Prinčeva osvojio šest trofeja na klupi PSG-a, no katarski vlasnici žele i europski trofej.

>> Jose Mourinho potpisao ugovor na tri godine s Manchester Unitedom

Komentara 2

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
14:20 20.04.2016.

Zašto da Jose ide za Pariz?? Ako se sa nekom domoljubno nemoralnom ponudom uključi duša, srce i gazda modre svetinje gospon Zdravko mogel bi Mourinho i na klupu Dinama kao pomočnik pravom hrvatu Zoranu.

HH
helgin@hogar
06:58 20.04.2016.

nadam se da ce se ta nafta do kraja iscrpiti, ali mi se cini da postoje nepresusni izvori...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije