Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTIĆEN UGOVOROM

Mourinho ne brine jer ako dobije otkaz, dobit će i 50 milijuna eura

Jose Mourinho
John Walton/Press Association/PIXSELL
07.10.2015.
u 14:06

Otkaz sigurno neće dati koliko god pričao da voli Chelsea i da bi sve učinio za klub, ali ima 50 milijuna razloga da pričeka

Jose Mourinho napravio je pravi potez potpisivanjem novog ugovora s Chelseajem do 2019. na početku ove sezone. Naime, poželi li mu Roman Abramovič dati otkaz, to će Rusa stajati gotovo 50 milijuna eura.

Chelsea je loše krenuo u prvenstvo, sa samo dvije pobjede u osam kola te samo osam bodova što im je dovoljno tek za 16. mjesto Premier lige. U ponedjeljak je Portugalac dobio pismo podrške sa Stamford Bridgea, a prilično je jasno i zašto Abramovič ne žuri s promjenom trenera.

Mourinho je na početku ove sezone potpisao novi ugovor do 2019. Otkaz sigurno neće dati koliko god pričao da voli Chelsea i da bi sve učinio za klub, ali ima 50 milijuna razloga da pričeka da gazda izgubi strpljenje i njega potjera...

>> Mourinho: Ako mi Chelsea želi dati otkaz, neka to i učini

Komentara 4

MA
mađar
19:27 07.10.2015.

Losi rezultati Chelsea proizlaze iz kvalitete postojeceg kadra, narocito obrambenih igraca, te pritiska i nervoze trenera jer vise nije No. 1.

UM
umnjak
20:48 07.10.2015.

Dvije milijarde eura je potrosio u klubovima na igrace. Jedino "special" bio je Porto. A sve nakon toga je special naplatio!

MA
mamunamegalo
16:14 07.10.2015.

Koja provala od trenera. .ma ima i pravo dok papci plaćaju njegovo neznanje. .2 pobjede u 8..katastrofa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije