Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAT ĆE NAM POPUST

Još uvijek ima nade za prijenos Formule 1 u Hrvatskoj!

Sebastian Vettel
Reuters
13.09.2013.
u 10:37

- U FOM-u cijene naše dosadašnje uplate i suradnju tokom gotovo tri godine te su spremni na malo više fleksibilnosti - kazao je Davorin Štetner

Još uvijek ima nade za nastavak prijenosa Formule 1 u Hrvatskoj! Naime, danas su se u londonskome sjedištu Formula One Managementa sastali čelni čovjek FOM-a – Bernie Ecclestone te direktor Kreator grupe Davorin Štetner, piše Gp1.hr. Na sastanku se rezimirala trenutna situacija nastala zbog kašnjenja Sportske televizije s uplatom naknade za medijska prava te je stav sviju strana da se pokuša naći kompromisno rješenje kako bi gledatelji mogli ispratiti završnicu sezone. Štetner i Ecclestone usuglasili su se kako na ovim prostorima vlada iznimna ekonomska kriza te je FOM spreman ublažiti svoje inače rigorozne stavove oko naplate.

- U ovome trenutku otvorene su sve opcije – od prekida ugovora do novog trogodišnjeg ugovora. U FOM-u cijene naše dosadašnje uplate i suradnju tokom gotovo tri godine te su spremni na malo više fleksibilnosti. Nadam se da ćemo zajedno s našim tv partnerom naći rješenje za nastavak emitiranja - Izjavio je nakon sastanka Davorin Štetner, direktor Kreator grupe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije