Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MMA spektakl

Još samo nekoliko sati do sraza gladijatora u Ciboni!

MMA liga
Goran Jakuš/Pixsell
Autori: dš/VLM, MMA liga
09.02.2013.
u 18:41

U kategoriji +93 kg u PRESTIGE FIGHTU bore se Dezso Bertalan (Mađarska) i Dorijan Iiić (Hrvatska)

Napetost raste, još je samo nekoliko sati do velikog sraza hrvatskih gladijatora u Ciboni. Završilo je službeno vaganje boraca Hrvatske MMA lige. Na prvoj vagi nisu prošli Patrick Pereša (Trojan Pula), Zdravko Dukić (Bandog Zadar) i Hrvoje Spišić (Huber Team).

Svi ostali borci, svojom težinom su bili unutar vlastite kategorije. Unutar sat vremena trojica boraca koji nisu prošli prvu vagu „skidali su kile“ trčanjem i sklekovima. Ni jedan od njih nije trebao skinuti više od 1 kg. U kategoriji +93 kg u PRESTIGE FIGHTU bore se Dezso Bertalan (Mađarska) i Dorijan Ilić (Hrvatska) koji su, također, prisustvovali službenom vaganju.

Vaga je u slučaju Mađara pokazala 101 kg, a naš Dorijan Ilić teži 102,4 kg. Adrenalinski spektakl je na pomolu. Neka igre MMA lige počnu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije