Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJKO JANKOVIĆ

Još nam samo nedostaje uništiti kult reprezentacije, a ozračje linča opasna je igra

05.09.2023.
u 21:40

Sudačke odluke opet su digle buru u našem nogometu, HNS mora zauzeti stav. Još je jedan velik problem činjenica da se desetljećima u javnom prostoru poticala rasprava ispod svake razine...

Ključne riječi

Komentara 51

ST
staromlad
22:46 05.09.2023.

Uništi kult reprezentacije?Navijači su u Rotterdamu protiv domaćina nadglasali njihove navijače... Sve ovo su igre već otprije poznate, a ovi što ucjenjuju svojom ljubavlju i uvjetno podržavaju reprezentaciju nisu iskreni navijači već obični klošari.

Avatar PANEM
PANEM
23:18 05.09.2023.

NK Osijek si to nije smio dozvolit, uvući Reprezentaciju u ovu priču. Ostaje im to vječno urezano kao pogrešna odluka i teret na plećima zauvijek. Puno će vode proteci Dravom dok se ne opere sramota ucjene nacionalnog tima a timim zaigra na Pampasu, puno vremena da se ispravi pogreška NK Osijek koju si nisu smjeli dopustiti.

Avatar votum
votum
23:08 05.09.2023.

Teško je uništiti reprezentaciju izvana. Ali iznutra? Eeee to je već drugi par postola.... nekad nije dobro "ne talasati", jer se daje šansa zmijama da dignu glave. Nadam se da je Dalić mudar i pametan, jer neki se koriste klubovima I navijaŠČIma, da razbiju reprezentaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije