Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njaljepši gol kola

Još jedno veliko priznanje za Oršića

10.12.2021.
u 13:20

Pogodak Dinamovog napadača Mislava Oršića, koji je hrvatskom prvaku donio pobjedu (1:0) na gostovanju kod West Hama na londonskom Olimpijskom stadionu, proglašen je za najljepši gol zadnjeg kola grupne faze Europske lige.

Pogodak Dinamovog napadača Mislava Oršića, koji je hrvatskom prvaku donio pobjedu (1:0) na gostovanju kod West Hama na londonskom Olimpijskom stadionu, proglašen je za najljepši gol zadnjeg kola grupne faze Europske lige.

Bio je to sjajan udarac, snažan i precizan, koji je hrvatski reprezentativac uputio desnom nogom, kad je bio oko dva metra udaljen od kuta kaznenog prostora na lijevoj strani.

Oršić je u 3. minuti dvoboja loptu pogodio vanjskim dijelom kopačke i pogodio suprotan gornji kut vrata. Vratar West Hama Alphonse Areola ispružio se koliko je mogao, ali je lopta u svom letu prošla preko ispružene ruke francuskog čuvara mreže i od vratnice se odbila u mrežu.

Bio je to Oršićev drugi pogodak u Europskoj ligi, a treći u Dinamovim europskim nastupima ove sezone. Mislav Oršić je Dinamov rekorder ukupno 21 pogotkom u europskim natjecanjima, a čini se da je posebno inspiriran protiv engleskih klubova.

Još uvijek je u svježem sjećanju njegov "hat-trick" protiv Tottenhama u Maksimiru, 18. ožujka ove godine, kojim je Dinamu donio plasman u četvrtfinale Europske lige.

Komentara 4

Avatar Slovenački Idol i Vođa
Slovenački Idol i Vođa
15:34 10.12.2021.

e kad bi oršić igrao bar 1/3 kso jučer i u ostalim utakmicama jer na mnogima izgleda da kao igra rekreativno...da uvijek ima taj gard i inspiraciju mogao bi otići u neki top klub iz liga 5

FR
freeshooter
15:13 10.12.2021.

Prvo Mourinho, pa sada Moyes...uopće nisu shvatili što ih je snašlo, kako je to uvježbani udarac, iz koljena, našeg majstora Mislava...pa su skloni isto pripisati čudima...no kada se to ne dogodi jednom, nego redovito...nije to čudo, nego je Orša čudesan...ale ale dinamo ale...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije