Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
World Grand Prix

Još jedna senzacija hrvatskih odbojkašica, pala je Kolumbija

hrvatske odbojkašice
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
04.06.2016.
u 15:34

Ponovno su sjajno odigrale debitantice Ema Strunjak i Beti Dumančić, a briljirale su Samanta Fabris (21 poen), te Mira Topić i Mia Jerkov sa po 13 poena

Ženska odbojkaška reprezentacija Hrvatske napravila je još jednu senzaciju na prvom od turnira iz serije World Grand Prixa u Australiji, jer je u subotu svladala favoriziranu Kolumbiju sa 3:0 (25:20, 25:22, 25:17) za koju igra jedna od najplaćenijih odbojkašica na svijetu Moreno Pino.

Ponovno su sjajno odigrale debitantice Ema Strunjak i Beti Dumančić, a briljirale su Samanta Fabris (21 poen), te Mira Topić i Mia Jerkov sa po 13 poena.

Dan ranije Hrvatska je pobijedila Kubu sa 3-1, a u nedjelju igra s Australijom. Ako dobije i taj susret, naša reprezentacija napravit će veliki korak prema Final Fouru u Kazahstanu.

Peru je domaćin sljedećeg turnira, gdje će Hrvatice igrati sa Peruankama, Ažirom, te ponovno sa Kubankama.

Pokazalo se da je izbornik Miroslav Aksentijević povukao pravi potez kada je reprezentaciju osvježio s pet juniorki te Beti Dumančić.

Uz standardne reprezentativke Miju Jerkov, Miru Topić, Anu Grbac, Samantu Fabris, Bernardu Brčić i Karlu Klarić, izbornik Aksentijević poveo je u Australiju i Rene Šain, Emu Strunjak, Brunu Vranković, Ivu Jurišić, Beti Dumanić i Leu Cvetnić.

>>Hrvatska na Grand-prixu pobijedila Kubu (3:0)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije