Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP u EGIPTU

Još jedna promjena u hrvatskim redovima: Šipić van, Jaganjac unutra

Halil Jaganjac
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
17.01.2021.
u 10:26

Marin Šipić ostaje u Egiptu i nastavlja trenirati s reprezentacijom te je na raspolaganju izborniku u bilo kojem trenutku ako to bude potrebno.

Uoči ogleda s Angolom na Svjetskom prvenstvu u Egiptu večeras u 18 sati, izbornik hrvatske muške seniorske reprezentacije Lino Červar odlučio se na još jednu promjenu u sastavu.

Nakon što je SP zbog ozljede napustio Luka Cindrić i ulaska u zapisnik Janka Kevića, izbornik je odlučio prijaviti Halila Jaganjca umjesto Marina Šipića.

Marin Šipić ostaje u Egiptu i nastavlja trenirati s reprezentacijom te je na raspolaganju izborniku u bilo kojem trenutku ako to bude potrebno.

VIDEO: Vlado Šola u studiju Večernji TV

- Prva izmjena je napravljena nakon utakmice s Japanom, na inzistiranje igrača Cindrića, imali smo razgovor i on je rekao da zbog ozljede više ne može igrati te sam odlučio da umjesto njega dođe Kević. Morao sam tako odlučiti jer u kampu gdje se nalazimo, nemamo zdravstvene ustanove, ne znam što bismo mogli bitno promijeniti i nisam imao drugo rješenje. Drugu izmjenu, Šipić – Jaganjac, napravio sam jer sam primijetio da u prvoj utakmici naša obrana nije dobro djelovala i morao sam posegnuti za pojačanjem u obrambenim zadacima, a jednako tako i u poziciji napadača. Pokazalo se da je mali Martinović dobro odigrao i koristim priliku da još jednom mladom igraču omogućim da igra na velikom natjecanju. Prema tome, držim da su ove dvije moje odluke opravdane, izjavio je hrvatski izbornik Lino Červar kako prenosi HRT.

Komentara 20

NI
niko63
11:29 17.01.2021.

Mislim da je Lino najveći problem ove reprezentacije. Jednostavno njegovo je prošlo a naša igra bez kontri, bez krila i uz hrpu odličnih igrača teško može donijeti vrhunski rezultat.

DU
Deleted user
11:25 17.01.2021.

Ovo oko davanje šanse mlađima, puna potpora. Samo se nadam da iz trenera neće progovoriti ziheraš, pa da na najmanju grešku tog mladog igrača zacementira na klupu.

DU
Deleted user
11:17 17.01.2021.

Čini mi se da smo mi bez Cindrića igrali finale europskog prvenstva, koje jače prvenstvo od svjetskog!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije